Θρεπτικά και νόστιμα!
Υλικά
1 κιλό νιφάδες βρώμης
125 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
500 γρ. νερό
250 γρ. ζάχαρη καστανή, κρυσταλλική
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και φτιάχνουμε μια ζύμη. Την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο πάχους 0,5 εκ. και με ένα κουπ πατ της αρεσκείας μας κόβουμε μπισκότα. Τα μεταφέρουμε στη λαμαρίνα του φούρνου, πάνω σε λαδόκολλα, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 30 λεπτά.
Πηγή:steliosparliaros.gr