Gossipstory.gr
Γεύσεις

Πικάντικο φιλέτο μινιόν με κρεμμύδια

Για όσους το προτιμούν καυτερό…

Υλικά:

  • Σπρέι μαγειρικής
  • 2 φλ. γλυκό κρεμμύδι, κομμένο σε κάθετες φέτες
  • 1/8 κ.γ. αλάτι
  • 1/8 κ.γ. μαύρο πιπέρι
  • 1 κ.γ. σκόνη σκόρδου
  • 1/2 κ.γ. κύμινο
  • 1/2 κ.γ. ρίγανη
  • 1/4 κ.γ. αλάτι
  • 1/4 κ.γ. κόκκινο πιπέρι
  • 1/4 κ.γ. μαύρο πιπέρι
  • 4 φιλέτα μινιόν

Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά.

Ψεκάζουμε το τηγάνι με σπρέι μαγειρικής και προσθέτουμε το κρεμμύδι.

Πασπαλίζουμε με 1/8 κ.γ. αλάτι και 1/8 κ.γ. μαύρο πιπέρι.

Μαγειρεύουμε για 8 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.

Αφαιρούμε από το τηγάνι και το διατηρούμε ζεστό.

Ανακατεύουμε τη σκόνη σκόρδου με τα υπόλοιπα 5 συστατικά (κύμινο, ρίγανη, αλάτι, μαύρο και κόκκινο πιπέρι) σε ένα μικρό μπολ.

Πασπαλίζουμε με το μείγμα σκόρδου και τις δύο πλευρές του φιλέτου και το ρίχνουμε στο τηγάνι.

Μαγειρεύουμε 5 λεπτά σε κάθε πλευρά ή μέχρι να έρθει στο επιθυμητό επίπεδο ψησίματος.

Σερβίρουμε με μείγμα κρεμμυδιών.

Related posts

Πίτσα χωνάκι

editor

Αυθεντική japanese κουζίνα στο απόγειο της

Γιάννης Μαυρίδης

Πάβλοβα με μπανάνες

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live