Για όσους το προτιμούν καυτερό…
Υλικά:
- Σπρέι μαγειρικής
- 2 φλ. γλυκό κρεμμύδι, κομμένο σε κάθετες φέτες
- 1/8 κ.γ. αλάτι
- 1/8 κ.γ. μαύρο πιπέρι
- 1 κ.γ. σκόνη σκόρδου
- 1/2 κ.γ. κύμινο
- 1/2 κ.γ. ρίγανη
- 1/4 κ.γ. αλάτι
- 1/4 κ.γ. κόκκινο πιπέρι
- 1/4 κ.γ. μαύρο πιπέρι
- 4 φιλέτα μινιόν
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά.
Ψεκάζουμε το τηγάνι με σπρέι μαγειρικής και προσθέτουμε το κρεμμύδι.
Πασπαλίζουμε με 1/8 κ.γ. αλάτι και 1/8 κ.γ. μαύρο πιπέρι.
Μαγειρεύουμε για 8 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
Αφαιρούμε από το τηγάνι και το διατηρούμε ζεστό.
Ανακατεύουμε τη σκόνη σκόρδου με τα υπόλοιπα 5 συστατικά (κύμινο, ρίγανη, αλάτι, μαύρο και κόκκινο πιπέρι) σε ένα μικρό μπολ.
Πασπαλίζουμε με το μείγμα σκόρδου και τις δύο πλευρές του φιλέτου και το ρίχνουμε στο τηγάνι.
Μαγειρεύουμε 5 λεπτά σε κάθε πλευρά ή μέχρι να έρθει στο επιθυμητό επίπεδο ψησίματος.
Σερβίρουμε με μείγμα κρεμμυδιών.