Gossipstory.gr
Γεύσεις

Μακαρόνια αχιβάδα με πέστο και κουνουπίδι

Έτοιμο μέσα σε 30λεπτά!

Υλικά

  • 1 μέτριο κεφάλι κουνουπίδι, κομμένο σε τούφες
  • 100 γρ. τοματίνια
  • 500 γρ. μακαρόνια αχιβάδα
  • 150 γρ. πέστο βασιλικού
  • 7-8 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Έπειτα προσθέτουμε το κουνουπίδι και το σοτάρουμε για 3 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε τα τοματίνια και σοτάρουμε για ακόμα 1 λεπτό. Τέλος προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, την πάπρικα και ανακατεύουμε. Μόλις ετοιμαστούν τα αφήνουμε στην άκρη.
Παράλληλα βράζουμε νερό σε μια κατσαρόλα και αφού προσθέσουμε αλάτι ρίχνουμε τα μακαρόνια και τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Αφού βράσουν τα μακαρόνια τα αδειάζουμε σε ένα μπολ, ρίχνουμε μέσα το πέστο, τα τοματίνια ,το κουνουπίδι, αλάτι, πιπέρι αν χρειάζεται και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι. Σερβίρουμε σε πιάτα.

Πηγή:giorgostsoulis.com/

Related posts

Κρέπες αλμύρες με τυρί, ζαμπόν και μπεσαμέλ

supervisor

Συνοδέψτε το φαγητό σας με μια “πάστα” από αβοκάντο

Αναστάσης Δαφνής

Σάντουιτς με χοιρινό, σάλτσα μπάρμπεκιου και λαχανοσαλάτα

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live