Οι σπιτικές πίτσες είναι περισσότερο υγιεινές και δεν συγκρίνονται γευστικά με καμία.
Υλικά:
1 φλ. σάλτσα ντομάτας
125 γραμμ. μοτσαρέλα
1½ φλ. κυβάκια φέτας
1 χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε λεπτές φέτες
4 ασπρομανίταρα κομμένα σε φέτες
1/2 φλ. τσαγιού ελιές ψιλοκομμένες
1 πράσινη πιπεριά
1 κρεμμύδι ξερό, κομμένο σε φέτες
Διαδικασία:
Απλώνετε τη σάλτσα στη ζύμη αφήνοντας κενό 1 εκ. γύρω γύρω. Πασπαλίζετε τα τυριά, αφού έχετε κόψει τη μοτσαρέλα σε φέτες. Στρώνετε τις φέτες του λουκάνικου, τα μανιτάρια, τις ελιές. Τέλος, στρώνετε τις ροδέλες κρεμμυδιού και την πιπεριά. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 230°C στις αντιστάσεις, πάνω κάτω, στην τελευταία σχάρα του φούρνου για 15΄-20΄ περίπου, μέχρι να ροδίσει η πίτσα.
Διαβάστε επίσης:
