Gossipstory.gr
Celebrities

Υβόννη Μπόσνιακ: Αυτό είναι το φαγητό που έφτιαξε στον Αντώνη Ρέμο (ΦΩΤΟ)

Εκτός από επιτυχημένη επαγγελματίας είναι και νοικοκυρά!

Μπορεί η Υβόννη Μπόσνιακ να έχει “φορτωμένο” πρόγραμμα λόγο των επαγγελματικών της υποχρεώσεων όμως προτεραιότητα της είναι η οικογένεια της.

Η καλλονή σύζυγος του Αντώνη Ρέμου φαίνεται πως έχει ταλέντο στην μαγειρική και μαγειρεύει για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε τη συνταγή εκείνη, με την οποία “τρέλανε” τον τραγουδιστή.

Μαριναρισµένο ψαρονέφρι µε ψητά λαχανικά

Για τη μαρινάδα

2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. μπαλσάμικο
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
1 κ.γλ. μέλι
1 κ.γλ. ρίγανη ή θυμάρι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τα ψητά λαχανικά

2 μελιτζάνες τσακώνικες
2 μεγάλα κρεμμύδια άνυδρα κόκκινα
3 πιπεριές χρωματιστές
6 ασπρομανίταρα μεγάλα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μπαλσάμικο
1/2 κ.γλ. θυμάρι
1/2 κ.γλ. ρίγανη
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τη μαρινάδα
Σε μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, το μέλι, το σκόρδο, τη μουστάρδα, τη ρίγανη και αλατοπίπερο. Τα χτυπάμε με πιρούνι να ενωθούν. Κόβουμε το ψαρονέφρι σε φέτες 2 εκ. Αλείφουμε κάθε φέτα γύρω γύρω με τη μαρινάδα. Τοποθετούμε σε σκεύος το κρέας, κοντά το ένα κομμάτι στο άλλο και ρίχνουμε όση μαρινάδα περισσέψει από πάνω. Σκεπάζουμε καλά και τα αφήνουμε στο ψυγείο το λιγότερο 1 ώρα.

Για τα ψητά λαχανικά
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε φέτες, τα κρεμμύδια σε τέταρτα, τις πιπεριές σε τέταρτα και τα μανιτάρια στη μέση κι όλα μαζί τα βάζουμε σε ταψί. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και αλατοπιπερώνουμε.

Τοποθετούμε από πάνω τις φέτες μαριναρισμένες και ψήνουμε στους 180°C στις αντιστάσεις για 35΄-40΄

Δείτε την ανάρτηση της:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

•Μαριναρισµένο ψαρονέφρι µε ψητά λαχανικά• Για τη μαρινάδα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. μουστάρδα 2 κ.σ. μπαλσάμικο 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο 1 κ.γλ. μέλι 1 κ.γλ. ρίγανη ή θυμάρι αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τα ψητά λαχανικά 2 μελιτζάνες τσακώνικες 2 μεγάλα κρεμμύδια άνυδρα κόκκινα 3 πιπεριές χρωματιστές 6 ασπρομανίταρα μεγάλα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. μπαλσάμικο 1/2 κ.γλ. θυμάρι 1/2 κ.γλ. ρίγανη αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη μαρινάδα Σε μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, το μέλι, το σκόρδο, τη μουστάρδα, τη ρίγανη και αλατοπίπερο. Τα χτυπάμε με πιρούνι να ενωθούν. Κόβουμε το ψαρονέφρι σε φέτες 2 εκ. Αλείφουμε κάθε φέτα γύρω γύρω με τη μαρινάδα. Τοποθετούμε σε σκεύος το κρέας, κοντά το ένα κομμάτι στο άλλο και ρίχνουμε όση μαρινάδα περισσέψει από πάνω. Σκεπάζουμε καλά και τα αφήνουμε στο ψυγείο το λιγότερο 1 ώρα. Για τα ψητά λαχανικά Κόβουμε τις μελιτζάνες σε φέτες, τα κρεμμύδια σε τέταρτα, τις πιπεριές σε τέταρτα και τα μανιτάρια στη μέση κι όλα μαζί τα βάζουμε σε ταψί. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και αλατοπιπερώνουμε. Τοποθετούμε από πάνω τις φέτες μαριναρισμένες και ψήνουμε στους 180°C στις αντιστάσεις για 35΄-40΄. Συνταγή από την @argirobarbarigou #cook #cooking #food #chef #foodporn #foodie #instafood #delicious #yummy #eat #foodlover #kitchen #dinner #foodphotography #cheflife #homemade #instagood #tasty #love #foodstagram #restaurant #recipe #recipes #foodblogger #healthyfood #foodgasm #gastronomia #healthy #yum #bhfyp

A post shared by Yvonne Bosnjak (@yvonini) on

Related posts

Στην Σαντορίνη για μια ακόμα φορά ο Justin Bieber! – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Προσπάθησε να κρύψει το πρόσωπο της αλλά ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τα σπυράκια!-(φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Γιάννης Σερβετάς: “Ίσως ήταν η πιο ωραία χρονιά των “Αρβύλα”” – (video)

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live