Ένα γεύμα… μούρλια!
Θα χρειαστείς:
1/4 φρέσκια ντομάτα σε κύβους
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.γ. αλάτι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο και λίγο τσίλι
Εκτέλεση:
Ανακατεύεις όλα τα υλικά της σάλτσας σε ένα μπλέντερ έτσι ώστε να γίνουν σαν πουρές. Την ίδια στιγμή τηγανίζεις δύο αυγά μάτια. Απλώνεις πάνω σε δυο φέτες ψωμιού λίγη σάλτσα, πασπαλίζεις με πάπρικα και τέλος τοποθετείς το αυγό από πάνω.
Viva la Espana!