Το παγωτό σοκολάτας είναι το πρώτο στις προτιμήσεις μικρών και μεγάλων.
Υλικά:
1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου στιγμής με γεύση σοκολάτα
1/4 φλ. ζάχαρη
2 φλ. γάλα
Διαδικασία:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, να διαλυθεί εντελώς η σκόνη της κρέμας. Βάζουμε στις ειδικές θήκες για ξυλάκια και βάζουμε στην κατάψυξη, μέχρι να παγώσουν. Όταν θέλουμε να τα φάμε, τα βάζουμε για λίγη ώρα κάτω από ζεστό νερό, για να βγουν εύκολα από τις θήκες.
