Gossipstory.gr
Celebrities Ατζέντα

Ο Κρόνος ξανά πίσω στον Σκορπιό – Από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Ένα καλοκαίρι έντονο από γεγονότα, σε παγκόσμιο, κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο. Ίσως η αστάθεια που θα νιώσουμε λίγο πολύ όλοι μας, να βρίσκεται σε μία δύσκολη επιρροή των Πλανητών, που έχει σαν βασική αιτία την μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιο του Σκορπιού.

Βέβαια να μην ξεχνάμε ότι η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στο ζώδιο αυτό, επηρεάζει κυρίως εκείνους που ανήκουν στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, που είναι, ο Σκορπιός, Ταύρος, Λέων και Υδροχόος. Από τις 16 Ιουνίου έως τις 18 Σεπτεμβρίου, θα γυρίσει την παγερή ενέργειά του στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει την μετάλλαξη, την εξουσία, το χρήμα, την αναγέννηση και όχι μόνο, αλλά και που αν σκεφτούμε λίγο πιο ουσιαστικά, το χρήμα και η εξουσία είναι οι δύο σοβαροί παράγοντες που αυτή την στιγμή ταλαιπωρούν την χώρα μας.

Το καλοκαίρι λοιπόν θα κάνει έναν τελευταίο περίπατο ο Δάσκαλος και τιμωρός Κρόνος μέσα ουσιαστικά στα προβλήματα μας.  Θα αναγκαστούμε όλοι μας…σε προσωπικό επίπεδο, [άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο], να αντιμετωπίσουμε κατά πρόσωπο τα οικονομικά προβλήματα που ο καθένας μας πρεσβεύει ανάλογα με την ζωή που κάνει, την εξουσία που μπορεί να χαρακτηρίζει η προσωπικότητα μας και την μετάλλαξη ακόμη και της ύπαρξης μας.

Εκείνοι που θα νοιώσουν πιο έντονα αυτές τις δονήσεις και εκ των υστέρων γεγονότα στην ζωή τους, σε κοινωνικό, οικονομικό, επαγγελματικό επίπεδο, είναι οι γεννημένοι, 20 και 21 Μαΐου, 22 και 23 Αυγούστου, 21 και 22 Νοεμβρίου, όπως επίσης 17 και 18 Φεβρουαρίου.

Βέβαια παίζουν και άλλα επί μέρους στοιχεία σε ένα ωροσκόπιο που αυτή την στιγμή δεν γίνεται να αναφερθούν. Ουσιαστικά ο Κρόνος το καλοκαίρι θα επενεργήσει πάνω μας σε ψυχολογικό επίπεδο, δείχνοντας καινούριους δρόμους που θα χαρακτηρίζονται από ωριμότητα,  φυσικά μέσα από δύσκολα μαθήματα ζωής. Εδώ θα αναφερθώ σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά, για την επιρροή που θα έχει η καινούρια θέση του Κρόνου.

Κριός
Οικονομικοί περιορισμοί που όμως θα μπορέσετε να τους υπερνικήσετε με την θετική επιρροή άλλων πλανητικών συνδυασμών. Επίσης μπορεί να συμβεί ένας συμβολικός θάνατος την περίοδο αυτή, όπως το τέλος κάποιων καταστάσεων και η αναγέννηση κάποιων άλλων.

Ταύρος
Οι προσωπικές σχέσεις κλονίζονται και πολύ πιθανόν να πρέπει να αλλάξετε συμπεριφορά και αποφάσεις ώστε να δημιουργηθούν οι πιο σωστές συνθήκες. Όποια σχέση στηρίζεται σε δεκανίκια και δεν τηρήθηκαν οι συμφωνίες, ήρθε ο καιρός να δοθεί ένα οριστικό τέλος σε αυτό το λάθος.

Δίδυμος
Υγεία και εργασία θα σας απασχολήσουν τους Καλοκαιρινούς μήνες. Πολύ πιθανόν οι κόποι σας μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον να μην βρίσκουν την αναγνώριση που θα θέλατε και αξίζετε. Μεγαλύτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στα θέματα υγείας, που έχετε παραμελήσει.

Καρκίνος
Ότι επιπόλαιο και εύκολο στα θέματα τα προσωπικά αρχίζει να μην σας αρέσει καθόλου. Η συμπεριφορά σας προς τον άνθρωπο που σας γεμίζει όμορφα συναισθήματα, θα γίνει πιο μεστή και ώριμη. Οι παρορμητικές σας συμπεριφορές, τώρα παίρνουν οριστικό τέλος.

Λέων
Η οικογένεια και οι σχέσεις σας με τα άτομα που αποτελούνται από αυτή, θα σας δημιουργούν πολύ συχνά αστάθμητους παράγοντες. Μία κακή συμπεριφορά, ένα θέμα με κάποιο ακίνητο θα σας δημιουργήσουν εντάσεις. Πολύ πιθανόν να αναλάβετε πολλές ευθύνες σαν γονείς.

Παρθένος
Την περίοδο αυτή θα αλλάξετε τον τρόπο σκέψεις σας, λόγο συνθηκών. Οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν και κάτι ακόμη που θα προστεθεί σημαντικά στις γνώσεις τους. Τα ταξίδια μικρά η μεγάλα θα σας δώσουν μία πρόσθετη πείρα και θα επωμιστείτε με περισσότερες ευθύνες.

Ζυγός
Θα περάσετε από μία περίοδο που τα οικονομικά προβλήματα θα αρχίσουν να καταλαμβάνουν τον μεγαλύτερο μέρος των προβληματισμών σας. Με την διέλευση του Κρόνου από τον τομέα των υλικών σας αγαθών, θα αναγκαστείτε να δείτε με άλλο μάτι τις πραγματικές σας ανάγκες.

Σκορπιός
Μεγαλώνουν οι ευθύνες σας και ωριμάζετε μέσα από προσωπικά και συντροφικά θέματα. Μην ασχοληθείτε με καινούρια επιχειρήματα που θέλουν την απόλυτη φροντίδα σας.  Ένα πολύ θετικό αυτής τις διέλευσης είναι η προσωπική ψυχοθεραπεία και αλλαγή της σκέψης.

Τοξότης
Θα έλεγα ότι αυτή η διέλευση θα σας κάνει να νιώσετε προδομένοι από κάποιους. Ο Κρόνος θα σας δώσει μέσα από τα μαθήματα του, καινούριες βάσεις για να στηρίξετε τα όνειρά σας. Μία απώλεια μπορεί να επενεργήσει σαν δυνατό όπλο για το αύριο. Η αυτογνωσία θα σας μετατρέψει σε σοφούς.

Αιγόκερως
Είναι η περίοδος που θα ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας με τους φίλους και γενικά το κοινωνικό σας περίγυρο. Οι επιπόλαιες σχέσεις δεν σας ταιριάζουν πλέον και πολύ πιθανόν μέσα από ένα ώριμο άτομο να βρείτε τον δρόμο σας που είχατε χάσει. Η πείρα ζωής θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

Υδροχόος
Εδώ θα δείτε πάλι αν είχατε επενδύσει σωστά σε επαγγελματικά θέματα. Αν όχι, τότε θα πληρώσετε για τα σφάλματα σας. Οι επαγγελματικές ευθύνες αυξάνονται και εσείς αν ανήκετε στους φιλόδοξους θα πρέπει να πράξετε με τον πιο σωστό τρόπο. Θέλει πολύ προσεκτικές επαγγελματικές κινήσεις.

Ιχθύες
Μία περίεργη επιρροή θα έχει ο Κρόνος στην ζωή σας αυτούς τους Καλοκαιρινούς μήνες. Δυσκολίες θα συμβούν κατά την διάρκεια μακρινών ταξιδιών, σπουδών και νομικών υποθέσεων. Μην υπογράψετε συμβόλαια και νομικά έγραφα, χωρίς να τα έχετε εξετάσει αρκετές φορές πριν.

Related posts

Ήβη Αδάμου: Στο θεατρικό σανίδι με φουσκωμένη κοιλίτσα

Αναστάσης Δαφνής

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Βραδινή έξοδος με τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

supervisor

Παντρεύεται η Miley Cyrus;

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live