Χρειάζεται μόνο είκοσι λεπτά για να την φτιάξετε και θα είναι ελαφριά και δροσερή μετά το κυριακάτικο φαγητό!
Υλικά:
- 1 ½ λίτρο κρέμα γάλακτος
- 140 γρ. ζάχαρη
- 1 κ.γ. μέλι
- 6 φύλλα ζελατίνας
- Μαρμελάδα φράουλας
- 6 φράουλες για το ντεκόρ
Εκτέλεση:
- Βάζουμε τη ζελατίνα σε κρύο νερό.
- Ζεσταίνουμε σε μία κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος και διαλύουμε τη ζάχαρη και το μέλι στην κρέμα και περιμένουμε μερικά λεπτά να βγει το άρωμα από το μέλι.
- Όσο η κρέμα είναι ακόμα ζεστή, διαλύουμε μέσα της τα στραγγισμένα φύλλα ζελατίνας.
- Ύστερα βάζουμε την κρέμα σε ποτήρια ή σε μπολάκια. Την αφήνουμε 4 ώρες στο ψυγείο για να πήξει και προτού σερβίρουμε, βάζουμε στην επιφάνεια κάθε ποτηριού μαρμελάδα φράουλας και φέτες φρέσκιας φράουλας ή άλλου φρούτου της επιλογής σας.
Διαβάστε επίσης:
Το καλαμαράκι… αλλιώς!