Λαχταριστό νηστίσιμο φαγητό!
Υλικά:
- 1 κρεμμύδι, λεπτοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο, κομμένες
- 2 φλ ντοματίνια
- 1/2 φλ πράσινες ελιές, κομμένες
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
- 4 φιλέτα λαβράκι
- 1/4 φλ φρέσκος βασιλικός, κομμένος
Εκτέλεση:
Βάζουμε τη σχάρα του φούρνου στο ψηλό μέρος και προθερμαίνουμε το γκριλ.
Σε ένα μέτριο μπολ βάζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα ντοματίνια, τις ελιές και το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
Αφήνουμε στην άκρη.
Βάζουμε το ψάρι σε ένα πυρίμαχο σκέυος και αλατοπιπερώνουμε.
Προσθέτουμε το μείγμα ντοματίνια-ελιές και ψήνουμε μέχρι να γίνει το ψάρι και τα ντοματίνια να έχουν αρχίσει να σκάνε, για 10-13 λεπτά.
Πασπαλίζουμε με φρέσκα φύλλα βασιλικού και σερβίρουμε.
