Gossipstory.gr
Γεύσεις

Λαβράκι ψητό με ντοματίνια

Λαχταριστό νηστίσιμο φαγητό!

Υλικά:

  • 1 κρεμμύδι, λεπτοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, κομμένες
  • 2 φλ ντοματίνια
  • 1/2 φλ πράσινες ελιές, κομμένες
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
  • 4 φιλέτα λαβράκι
  • 1/4 φλ φρέσκος βασιλικός, κομμένος

Εκτέλεση:

Βάζουμε τη σχάρα του φούρνου στο ψηλό μέρος και προθερμαίνουμε το γκριλ.

Σε ένα μέτριο μπολ βάζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα ντοματίνια, τις ελιές και το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.

Αφήνουμε στην άκρη.

Βάζουμε το ψάρι σε ένα πυρίμαχο σκέυος και αλατοπιπερώνουμε.

Προσθέτουμε το μείγμα ντοματίνια-ελιές και ψήνουμε μέχρι να γίνει το ψάρι και τα ντοματίνια να έχουν αρχίσει να σκάνε, για 10-13 λεπτά.

Πασπαλίζουμε με φρέσκα φύλλα βασιλικού και σερβίρουμε.

Related posts

Σήμερα θα φάμε: Σουπιές στιφάδο

supervisor

Ο Άρης Σκλαβενίτης & το Δειπνοσοφιστήριον ενώνουν τις δυνάμεις τους και υπόσχονται συνδυασμούς που θα μαγέψουν τους γευστικούς σας κάλυκες.

Γιάννης Μαυρίδης

Μπαστούνια με τυριά

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live