Gossipstory.gr
Γεύσεις

Κουνελάκι με βαλσάμικο και μέλι

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κουνέλι
  • ελαιόλαδο
  • 2 σκ.σκόρδο
  • 4 κ.σ. μουστάρδα
  • 3 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι
  • 2 κ.σ. μέλι
  • 1 κ.σ. ρίγανη
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1 ποτήρι νερού κρασί λευκό
  • νερό

Πώς το κάνουμε:

  1. Χωρίζουμε το κουνελάκι σε μικρές μερίδες.
  2. Βάζουμε το λάδι να κάψει και τηγανίζουμε ελαφρά το κουνελακι.
  3. Ρίχνουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο και το αφήνουμε να δώσει το άρωμα του (προσοχή να μην καεί ).
  4. Προσθέτουμε τη μουστάρδα τη ρίγανη, το αλάτι, το πιπέρι, το βαλσάμικο και το μέλι αφου τα έχουμε ανακατέψει πρώτα όλα μαζί.
  5. Σβήνουμε το φαγητό μας με το κρασί και προσθέτουμε όσο νερό χρειαστεί για να ψηθεί το φαγητό μας.

Πηγή: sintagespareas.gr

Related posts

Τραγανά χοιρινά σνίτσελ – στικ με λαχανικά φούρνου

Αναστάσης Δαφνής

Ζουμερά κοτοπουλοσουβλάκια

supervisor

Εύκολη συνταγή σε χρόνο ρεκόρ: Stir-Fry Βοδινό

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live