Εύκολα και γευστικά καναπεδάκια…
Σε ένα πιάτο αραδιάζουμε τα παξιμάδια -όσο πιο μικρά και λεπτά τόσο το καλύτερο-. Αλείφουμε την κρέμα που την ετοιμάζουμε με το ακόλουθο τρόπο: Ανακατεύουμε το τυρί κρέμα, το χυμό λεμονιού, τον άνηθο, λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη κρέμα. Κόβουμε τον σολομό σε κομματάκια ίσα με το μέγεθος των παξιμαδιών. Τα τοποθετούμε πάνω στα παξιμάδια με την κρέμα. Στολίζουμε με την κάπαρη ή το αγγουράκι τουρσί. Το τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.Σερβίρουμε τον σολομό με τυρί κρέμα σε μία μεγάλη πιατέλα, κατά προτίμηση σε μπουφέ σαν finger food.
Διαβάστε επίσης: