Ένα πρωτότυπο, αλλά πεντανόστιμο πιάτο:
Υλικά:
4 φλ. γαρίδες καθαρισμένες
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
2 κ.σ Worcestershire sauce
1 κλωναράκι φρέσκο θυμάρι ή 0.5 κ.γ αποξηραμένο
1 κ.σ ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Περνάμε της γαρίδες σε ξυλάκια για σουβλάκι. Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Αλείφουμε τις γαρίδες με τη σάλτσα και τις αφήνουμε για τουλάχιστο μισή ώρα στο ψυγείο. Τις ψήνουμε στη σχάρα για 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Σερβίρουμε όσο είναι ζεστές. Μπορείτε να φτιάξετε έξτρα σαλτσούλα για να συνοδέψετε τις γαριδούλες.