Συνταγές που σπάνε κάθε ρεκόρ: Ετοιμάζονται, δηλαδή, σε μόλις 7 λεπτά!
Υλικά:
1/2 φλιτζάνι σάλτσα τεριγιάκι
1 κ.σ. καλαμποκάλευρο
Βοδινό κρέας σε μικρά κομματάκια
Λαχανικά της επιλογής κομμένα σε κομματάκια (π.χ. καρότο, μπρόκολο, καλαμπόκι)
Διαδικασία:
Ανακατεύετε την σάλτσα τεριγιάκι με το καλαμποκάλευρο σε μπολ. Ζεσταίνετε το λάδι σε γουόκ και ρίχνετε τα κομματάκια από βοδινό. Μαγειρεύετε το κρέας για δύο λεπτά. Προσθέτετε τα λαχανικά και μαγειρεύετε για ακόμη 2-4 λεπτά. Προσθέτετε την σος τεριγιάκι και αφήνετε το φαγητό στο γουόκ μέχρι να αρχίσει να βράζει. Σερβίρετε με ρύζι ή noodles.
Διαβάστε επίσης: