Gossipstory.gr
Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

[zodia-header]

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

[/zodia-header]

[zodia zodio=1 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Κάποιες αλλαγές θα συμβούν στο οικογενειακό περιβάλλον και πολύ πιθανόν να επηρεάσει και την προσωπική σας ζωή. Δεν είναι και η καλύτερη μέρα για να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν. Μην εμπιστευτείτε απόλυτα λόγια που θα σας πουν για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

[/zodia]

[zodia zodio=2 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας ίσως σήμερα να μην είναι συνεργάσιμοι με αποτέλεσμα να βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να εκνευριστείτε ακόμη και για μικρά πράγματα που όμως είναι… πολλά! Από το βράδυ ίσως μπορέσετε να ηρεμήσετε και να βρεθείτε με όμορφη συντροφιά.

[/zodia]

[zodia zodio=3 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Μία ενδιαφέρουσα μέρα με τους άλλους. Θέλετε να δείτε τα πράγματα διαφορετικά κι ίσως τα καταφέρετε. Πολύ πιθανόν σήμερα να θελήσετε να συναντήσετε κάποια δικά σας πρόσωπα. Προσοχή σε ένα πρόβλημα υγείας που παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα.

[/zodia]

[zodia zodio=4 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Η συναισθηματική σας ζωή έχει πάρει πλέον μια άλλη τροπή, πολύ θετική που κάθε μέρα επιβεβαιώνεται από τον/τη σύντροφο σας. Ο χρόνος δεν θα σας διαψεύσει, αλλά θέλει υπομονή και σταθερότητα σε αυτά που πιστεύετε και ποθείτε. Αν είστε ανασφαλείς, μάλλον δεν θα κερδίσετε.

[/zodia]

[zodia zodio=5 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Πολύ πιθανόν να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για ένα θέμα που σας απασχολεί. Φυσικά αυτό δεν πρέπει να γίνει ο λόγος για να υπάρχουν εντάσεις και κακές σχέσεις με άτομα του περιβάλλοντος σας. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις πολλές φλυαρίες που δεν βγάζουν πουθενά και δείτε την ουσία των πραγμάτων.

[/zodia]

[zodia zodio=6 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Μία πρόταση για ένα ρομαντικό δείπνο ή μία όμορφη συνάντηση με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα είναι εκείνο που θα σας φτιάξει όλη την υπόλοιπη μέρα. Οι προβληματισμοί για κάποια θέματα προσωπικά έχουν αρχίσει και διαλύονται.

[/zodia]

[zodia zodio=7 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Σήμερα θα σας φανούν όλα βουνό και θα νιώσετε ότι δεν έχετε όσες δυνάμεις σας χρειάζονται. Μία συνάντηση με δικό σας αγαπημένο άτομο θα γίνει ίσως βράδυνες ώρες και θα έχετε να μάθετε αρκετές πληροφορίες που θα σας είναι στο μέλλον αρκετά χρήσιμες.

[/zodia]

[zodia zodio=8 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Μία συνάντηση με αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας κάνει να χαρείτε. Η ψυχολογική σας κατάσταση αυτό το διάστημα δεν είναι η καλύτερη και πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να μοιραστείτε όπως θα έπρεπε την αποδοχή και την χαρά που σας δίνουν. Δώστε προσοχή στην υγεία σας.

[/zodia]

[zodia zodio=9 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Σήμερα θα θελήσετε να βγείτε να διασκεδάσετε και να επικοινωνήσετε με πολύ κόσμο. Ίσως να πρέπει να δείτε περισσότερο και κάποια θέματα που βρίσκονται στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα. Η αποδοχή των άλλων είναι ένα σημαντικό ερεθίσματα για να πετύχετε τα μέγιστα.

[/zodia]

[zodia zodio=10 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Μια μέρα που θα σας χαρίσει συναίσθημα κι αποδοχή από δικά σας αγαπημένα πρόσωπα.  Κάποια θέματα με το οικογενειακό σας περιβάλλον θα επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο κι ίσως μέσα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις να “δεθούν” οι σχέσεις σας πολύ περισσότερο.

[/zodia]

[zodia zodio=11 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Κρατήστε σήμερα όσο μπορείτε την αυτοκυριαρχία σας και μην πράξετε σπασμωδικά σε κάτι που θέλει πολύ καλούς χειρισμούς. Οι σχέσεις σας και ιδίως οι πολύ προσωπικές σας επαφές, θέλουν τον χρόνο τους, που εσείς δεν πιστεύετε πολύ στον εαυτό σας.

[/zodia]

[zodia zodio=12 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Αν και οι μέρες αυτές σας έχουν κουράσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, σήμερα θα θελήσετε να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας με τους άλλους. Θα θελήσετε να εκφράσετε και να πείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αυτά που πραγματικά αισθάνεστε για αυτό, χωρίς υπεκφυγές κι αναβολές.

[/zodia]

Related posts

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Αναστάσης Δαφνής

Τα ζώδια της Τρίτης από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

supervisor

Οι προβλέψεις της Πέμπτης από την Αλεξάνδρα Καρτά

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live