Gossipstory.gr
Γεύσεις

Αυγά στο φούρνο με φέτα και ντομάτα

Μια συνταγή για αρχάριους! Εύκολη και πεντανόστιμη.

Υλικά:

  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 ώριμες μέτριες ντομάτες σε λεπτές φέτες
  • 230 γρ φέτα Χωριό
  • 4 αβγά
  • 1 πρέζα πάπρικα
  • αλάτι
  • μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C.

Παίρνουμε 4 πυρίμαχα πιατάκια και βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο στο καθένα.

Μοιράζουμε τις φέτες ντομάτας στα πυρίμαχα πιατάκια.

Κόβουμε τη φέτα σε 8 φέτες και βάζουμε από 2 φέτες σε κάθε ένα από τα πιατάκια.

Σπάμε απαλά ένα αβγό πάνω από τη φέτα, πασπαλίζουμε με πάπρικα και αλατοπίπερο και ψήνουμε για 20-25 λεπτά.

Σερβίρουμε ζεστά, γαρνίροντας αν θέλουμε με φρέσκια ρίγανη.

Καλή επιτυχία!

Related posts

Κοτόπουλο με γλυκοπατάτες στον φούρνο

Γιάννης Μαυρίδης

Χταπόδι κοκκινιστό στον φούρνο

editor

Παραδοσιακός μπακαλιάρος σκορδαλιά

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live