Μια συνταγή για αρχάριους! Εύκολη και πεντανόστιμη.
Υλικά:
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 ώριμες μέτριες ντομάτες σε λεπτές φέτες
- 230 γρ φέτα Χωριό
- 4 αβγά
- 1 πρέζα πάπρικα
- αλάτι
- μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C.
Παίρνουμε 4 πυρίμαχα πιατάκια και βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο στο καθένα.
Μοιράζουμε τις φέτες ντομάτας στα πυρίμαχα πιατάκια.
Κόβουμε τη φέτα σε 8 φέτες και βάζουμε από 2 φέτες σε κάθε ένα από τα πιατάκια.
Σπάμε απαλά ένα αβγό πάνω από τη φέτα, πασπαλίζουμε με πάπρικα και αλατοπίπερο και ψήνουμε για 20-25 λεπτά.
Σερβίρουμε ζεστά, γαρνίροντας αν θέλουμε με φρέσκια ρίγανη.
Καλή επιτυχία!