Gossipstory.gr
Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα από την Αλεξάνδρα Καρτά

[zodia-header]

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

[/zodia-header]

[zodia zodio=1 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Μία όμορφη μέρα πλαισιωμένη με αγαπημένα σας πρόσωπα. Πολύ πιθανόν σήμερα να βρεθείτε να ξεκουράζεστε σε κάποιο όμορφο μέρος μαζί με τον- την σύντροφο σας. Οι εντάσεις των προηγούμενων ημερών έχουν αρχίσει και υποχωρούν, ενώ στην θέση τους μπαίνει η γνώση. Πράγματι οι δυσκολίες πάντα διδάσκουν και σας κάνουν πιο ισχυρούς σε επόμενη πρόκληση. Θα έχετε μια κοινωνική επιτυχία.

[/zodia]

[zodia zodio=2 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Σήμερα θα μπορέσετε με ευκολία να προωθήσετε την προσωπικότητα σας και να λάμψετε στον κύκλο σας. Πολύ πιθανόν να έχετε μία προσωπική επιτυχία που θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση. Η μέρα αυτή συγκαταλέγεται στις αρκετά ευνοϊκές για σας και γι’αυτό το λόγο θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε για κάθε θέμα που σας απασχολεί. Οι φίλοι βοηθούν και βρίσκονται στο πλευρό σας.

[/zodia]

[zodia zodio=3 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Μπορεί να έχετε περάσει δυσκολίες τις μέρες αυτές, ώμος σήμερα θα πετάξετε από πάνω σας το βαρύ φορτίο με τα προβλήματα. Θα νιώσετε ανέμελα και ίσως μία είδηση από κάτι που για σας είναι πολύ σημαντικό, σας δώσει φτερά στο να συνεχίσετε με αισιοδοξία. Οι σχέσεις σας, ιδίως οι προσωπικές θα βρεθούν σε προστασία και μια παρεξήγηση θα λυθεί με τον καλύτερο τρόπο. Πολύ πιθανόν να μάθετε κάτι ευχάριστο από μακριά.

[/zodia]

[zodia zodio=4 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Ένα ταξιδάκι θα αποδειχθεί ότι καλύτερο για σας. Φροντίστε να έχετε σήμερα δίπλα σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να μοιραστείτε μαζί τους στιγμές αγάπης και ολοκλήρωσης. Οι μοναχικοί Καρκίνοι, θα βρεθούν με αγαπημένους φίλους και ίσως γνωρίσουν ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο. Η επαγγελματική σας ενασχόληση, για εκείνους που εργάζονται σήμερα, θα έχει άνοδο και πολύ πιθανόν μία επιτυχία που δεν περιμένατε.

[/zodia]

[zodia zodio=5 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Δεν ξέρω πόσοι από σας κατέχουν το προνόμιο της διαίσθησης, αλλά αυτό που νοιώθετε από το πρωί, είναι απόλυτα σωστό. Βρίσκεστε σε μία μέρα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Ότι έχετε προγραμματίσει για σήμερα θα τακτοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο. Οι κοινωνικές σας επαφές θα σας δώσουν την ικανοποίηση που θέλετε, αλλά και αύριο θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε ότι σήμερα αφήσετε μισό.

[/zodia]

[zodia zodio=6 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Επιτέλους αφήστε πίσω σας τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και πέστε με τα μούτρα στην διασκέδαση και γιατί όχι στον έρωτα. Για εσάς που είστε δεσμευμένοι θα μπορέσετε να ζήσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας, ενώ κάτι που θα συμβεί θα σας διαβεβαιώσει για τα αληθινά συναισθήματα που τρέφει για σας. Οι σπουδαστές θα έχουν μια σημαντική άνοδο που θα έχει και αύριο διάρκεια.

[/zodia]

[zodia zodio=7 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Αν και είστε αυτές τις μέρες αρκετά απαισιόδοξοι για ότι σας συμβαίνει το τελευταίο διάστημα, δώστε λίγο χρόνο να δείτε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο αρνητικά, όσο θέλετε να πιστεύετε. Η σημερινή μέρα σας βγάζει πολύ τρυφερότητα για τους άλλους σε σημείο που και εσείς οι ίδιοι απορείτε με τον εαυτό σας. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα που θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές μαζί τους.

[/zodia]

[zodia zodio=8 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Κάποια στιγμή θα πρέπει να δείχνετε στους άλλους ως που φτάνουν τα όρια σας. Βέβαια σήμερα θα δείτε κάποια προσωπικά θέματα να τακτοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο και να σας στηρίζουν άνθρωποι από το περιβάλλον σας που δεν υπολογίζατε. Ένα μικρό ταξιδάκι θα σας αναζωογονήσει και πολύ πιθανόν να σας φέρει πιο κοντά με τον –την σύντροφό σας. Κάτι ευνοϊκό στα επαγγελματικά, έρχεται να καλύψει την κατήφεια που υπάρχει.

[/zodia]

[zodia zodio=9 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Μπορεί να βρίσκεστε ακόμα σε μία δύσκολη περίοδο γεμάτη από εντάσεις και ανατροπές, σήμερα ώμος θα μπορέσετε να δείτε κάποια πράγματα με διαφορετικό μάτι. Δεν θα γίνει αυτό βέβαια χωρίς λόγο. Θα βοηθήσουν οι πλανητικές θέσεις, που σήμερα για πολλούς λόγους το σύμπαν θέλει να μας δώσει μία νότα αισιοδοξίας. Θέματα οικογενειακά που αφορούν και ένα ακίνητο θα πάρουν μία πιο ευχάριστη τροπή.

[/zodia]

[zodia zodio=10 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Σήμερα θα δείτε κάτι που έχετε έντονα μέσα στο μυαλό σας, να παίρνει σάρκα και οστά. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μία περίοδο εντάσεων και αλλαγών. Αν για κάτι θα πρέπει να νοιώθετε σίγουροι είναι για τα συναισθήματα του-της συντρόφου, που για κάποιους λόγους προδώσατε. Ένα ταξίδι σήμερα θα σας δώσει χαρά από πρόσωπα της οικογένειας σας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε, είναι η υγεία σας.

[/zodia]

[zodia zodio=11 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Θα πρέπει να βρείτε περισσότερο χρόνο για την οικογένεια σας και τους ανθρώπους που σας αγαπάνε και βρίσκονται δίπλα σας. Σήμερα ευνοούνται οι συζητήσεις και οι συναντήσεις με ανθρώπους που είχατε να δείτε αρκετό καιρό. Όσο για την προσωπική σας ζωή, θα πρέπει πραγματικά να βάλετε μία σειρά στο τι θέλετε και στο τι δείχνετε. Μία σύγχυση σε αυτό θα σας εκθέσει κάποια στιγμή στον-την σύντροφο σας.

[/zodia]

[zodia zodio=12 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Γευτείτε αυτό που σας δίνει σήμερα το σύμπαν. Είναι ότι καλύτερη προσφορά σε εσάς, σε αυτή την δύσκολη κατά τα άλλα περίοδο. Μην γκρινιάζετε άλλο για όλα τα στραβά που σας κουράζουν, γιατί λίγο πιο εκεί σας περιμένει μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ερωτική μέρα. Οι μοναχικοί Ιχθύες σήμερα, θα μπορέσουν να δουν φίλους, να παραβρεθούν σε κάποιο κοινωνικό γεγονός και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους από την αγάπη των άλλων.

[/zodia]

Related posts

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής

Αναστάσης Δαφνής

Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης

supervisor

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live