Λαχταριστό πιάτο για όλες τις περιστάσεις!
Υλικά:
- 16 αρνίσια παϊδάκια με το κόκαλο να προεξέχει
- 200 γρ τυρί φέτα σε 16 φέτες
- 16 μικρά κλωνάρια δεντρολίβανο
- 300 γρ φρέσκο προσούτο
- 2 κ.σ. μέλι
Εκτέλεση:
Με το χέρι μας πιέζουμε το κρέας να γίνει επίπεδο.
Βάζουμε επάνω ένα κομμάτι φέτα και ένα κλωναράκι δεντρολίβανο.
Τυλίγουμε τη φέτα με ένα κομμάτι προσούτο.
Προθερμαίνουμε το μπάρμπεκιου ή το γκριλ σε μέτρια θερμοκρασία.
Ψήνουμε τα παϊδάκια για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά.
Μεταφέρουμε σε μια πιατέλα και περιχύνουμε με μέλι.
