Ένα πιάτο για τους λάτρεις των γαρίδων σε συνδυασμό με την σαμπούκα που κάνει σαμπούκα κάνει την σάλτσα απίστευτα μελωμένη!!!
Υλικά:
500 gr γαρίδες
1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
1 ποτήρι του κρασιού σαμπούκα
1 ποτήρι του κρασιού χυμό ντομάτας
1 κρεμμύδι πολτοποιημένο
1 κουτ. της σούπας κέτσαπ
αλάτι πιπέρι
μάραθο ψιλοκομμένο
Διαδικασία:
Βράζουμε τις γαρίδες, στην συνεχεία σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το πολτοποιημένο κρεμμύδι και τις γαρίδες τις αφήνουμε 2′ και ρίχνουμε την σαμπούκα αφήνουμε αλλά 2′ λεπτά και ρίχνουμε τον χυμό ντομάτας την κέτσαπ το αλάτι το πιπέρι και τον μάραθο μόλις μελώσει η σάλτσα είναι έτοιμο…
Διαβάστε επίσης: