Gossipstory.gr
Γεύσεις

Τηγανητά αυγά με μανιτάρια και μαρούλι

Ένα χορταστικό πρωινό για όλη την οικογένεια!

ΥΛΙΚΑ

250 γρ. μανιτάρια λευκά, κομμένα σε κάθετες φέτες

160 γρ. μαρούλι, κατσαρό

4 αυγά, medium

1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και το αφήνουμε να κάψει. Μόλις κάψει, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
Κατόπιν, προσθέτουμε το μαρούλι, το σκόρδο, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα και σοτάρουμε για 2 λεπτά.
Έπειτα, χαμηλώνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε τα αυγά, καπακώνουμε το τηγάνι και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 3-4 λεπτά, μέχρι να ψηθούν τα αυγά.
Τέλος, αλατοπιπερώνουμε εκ νέου και σερβίρουμε.
 
Πηγή: giorgostsoulis.com

 

Related posts

Σπιτικό Σάντουιτς με κοτόπουλο και μπέικον

supervisor

Κοτόπουλο γλυκόξινο

editor

To εστιατόριο Pelagos ανοίγει τις πόρτες του στο Four Seasons Athens, εστιάζοντας δημιουργικά στα θαλασσινά, προτείνοντας νέους άξονες στον ορισμό του Fine Dining.

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live