Gossipstory.gr
Γεύσεις

Επιδόρπιο γιαουρτιού

Εύκολο, γρήγορο και με λίγα υλικά!

Υλικά

800 γρ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
ξύσμα από μισό λάιμ
χυμό από λάιμ
250 γρ. μπισκότα τύπου digestive
10 μεγάλα φύλλα δυόσμου
3 κ.σ. ζάχαρη
λίγο ξύσμα λάιμ επιπλέον

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ζαχαρούχο γάλα και προσθέτουμε το ξύσμα από μισό λάιμ.
Προσθέτουμε επίσης όσο χυμό λάιμ θέλουμε για να φτάσει το μείγμα στην προσωπική επιθυμητή μας γεύση δοκιμάζοντας το.
Αφήνουμε στο ψυγείο 1-2 ώρες να σφίξει το μείγμα μας.
Σε ένα μούλτι βάζουμε τον δυόσμο, τη ζάχαρη, λίγο ξύσμα λάιμ και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα.
Σερβίρουμε το γλυκό μας σε ποτήρι ψηλό για να φαίνεται πιο όμορφο.
Βάζουμε μπισκότο σπασμένο στον πάτο του, μετά το μείγμα με το γιαούρτι και στο τέλος την αρωματισμένη ζάχαρη.

Related posts

Roulade Banoffee

editor

Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών: Δείτε μια εύκολη συνταγή!

Αναστάσης Δαφνής

Κοκτέιλ με βανίλια, αχλάδι και βότκα

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live