Εύκολο και γρήγορο ορεκτικό που εντυπωσιάζει!
Υλικά:
- 4 κομμάτια φέτα(70-100 γρ /κομμάτι), κομμένα σε τετράγωνα, πάχους 1 εκ.
- 4 φύλλα ζύμης
- ελαιόλαδο για τηγάνισμα
- 2 κ.σ. σουσάμι, καβουρδισμένο
- 4 κ.σ. μέλι
- 1 κ.σ. ξύδι
Εκτέλεση:
Στρώνουμε στον πάγκο 4 φύλλα ζύμης.
Βάζουμε κάθε κομμάτι φέτας στη μέση κάθε φύλλου.
Τυλίγουμε σαν ένα φάκελο και αφήνουμε στην άκρη.
Προσθέτουμε το μέλι, το ξύδι και 1 κ.σ. νερό σε μια μικρή κατσαρόλα και τα βράζουμε, ανακατεύοντας.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τη φέτα μέχρι να αρχίσουν τα φύλλα να ροδίζουν.
Αφαιρούμε από τη φωτιά, τοποθετούμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια, τοποθετούμε σε μια πιατέλα.
Ρίχνουμε περίπου 1½ κ.σ. σάλτσα στο καθένα και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.