Κατάλληλη και για παιδιά!
Υλικά:
- λίγο αλεύρι
- 450 γρ ζύμη πίτσας, ξεπαγωμένη
- 1 κ.σ. μουστάρδα ντιζόν
- 1 φλ γραβιέρα, χοντροτριμμένη
- 1 φλ ζαμπόν, ψιλοκομμένο
- 1 μάτσο σπανάκι, τα κοτσάνια κομμένα
- 2-4 μεγάλα αβγά
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220C.
Αλευρώνουμε ένα ταψί.
Σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε τη ζύμη για πίτσα σε σχήμα κύκλου διαμέτρου 40 εκ.
Μεταφέρουμε τη ζύμη σε ένα κυκλικό ταψί.
Απλώνουμε στη ζύμη μουστάρδα και πασπαλίζουμε με 3/4 φλ γραβιέρα.
Προσθέτουμε το ζαμπόν, το σπανάκι και το 1/4 φλ τυρί.
Σπάμε ένα αβγό τη φορά σε ένα μικρό μπολ και τα ρίχνουμε προσεκτικά επάνω στην πίτσα.
Ψήνουμε μέχρι να δέσουν τα ασπράδια των αβγών και η ζύμη να ροδίσει, για 15-17 λεπτά.
Σερβίρουμε με συνοδεία σαλάτας.