Gossipstory.gr
Fashion Shopping

Το βραβευμένο Black Bay Po1 της Tudor για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Tudor pop up shop της Ora Kessaris στο Golden Hall

Η εταιρία ORA KESSARIS, εξουσιοδοτημένος Διανομέας για την Ελβετική ωρολογοποιία TUDOR στην Ελλάδα, με την ευκαιρία της πρόσφατης βράβευσης του μοντέλου της TUDOR Black Bay PO1 στο Grand Prix Ωρολογοποιίας στη Γενεύη, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό POP UP SHOP στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου GOLDEN HALL, για την πρώτη επίσημη παρουσίαση του μοντέλου στην ελληνική αγορά.

Το TUDOR POP UP, που θα λειτουργήσει αποκλειστικά για 10 ημέρες, εγκαινιάστηκε με ένα ιδιαίτερο cocktail. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου, λάτρεις της υψηλής ωρολογοποιίας και σημαντικοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ, που έσπευσαν να θαυμάσουν από κοντά τη νέα «ναυαρχίδα» της εταιρίας αλλά και όλα τα νέα μοντέλα της, μεταξύ των οποίων και το περίφημο Black Bay Chrono Dark, η νέα limited-edition εκδοχή του χρονογράφου Black Bay, που δημιουργήθηκε για να γιορτάσει τη συνεργασία της TUDOR με το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι 2019 ™ και την εθνική ομάδα ράγκμπι της Νέας Ζηλανδίας, γνωστή παγκοσμίως με το προσωνύμιο “All Blacks”. Η εκδήλωσε έγινε με την υποστήριξη της Moet & Chandon με τις υπέροχες σαμπάνιες της, καθώς επίσης και της εταιρεία Greek Luxury Products και του κ.Γιάννη Στασινόπουλο. TUDOR BLACK BAY PO1 Το TUDOR Black Bay PO1 βραβεύτηκε στην κατηγορία ‘Challenge’,στην τελετή απονομής του Grand Prix Ωρολογοποιίας στη Γενεύη τον Νοέμβριο του 2019. Είναι το 5ο βραβείο που απονέμεται στην TUDOR, στα 7 χρόνια που λαμβάνει μέρος στον θεσμό ,που θεσπίστηκε για πρώτη φορά το 2001.

Το 1967 η TUDOR και το Αμερικανικό Ναυτικό συνεργάστηκαν στο πρόγραμμα Project Commando για τη δημιουργία ενός καταδυτικού μοντέλου, του PO1, που πληρούσε τις προδιαγραφές του Αμερικανικού Ναυτικού, χωρίς όμως να βγει στην παραγωγή από την TUDOR.

Το φετινό νέο μοντέλο Black Bay PO1 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση της Βασιλείας τον περασμένο Μάρτιο, είναι ο απόγονος του πρωτότυπου εκείνου καταδυτικού ρολογιού της TUDOR. Το σύγχρονο μοντέλο έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως την 12ωρη περιστρεφόμενη στεφάνη από ατσάλι και τους ογκώδεις συνδέσμους που προεκτείνουν την κάσα.Ειδικά ο άνω σύνδεσμος ξεκλειδώνει και ανοίγει σαν καπάκι, ώστε κατά την διάρκεια της κατάδυσης,ο δύτης να μπορεί να περιστρέφει με ασφάλεια τη στεφάνη. Διαθέτει κάσα από ατσάλι διαμέτρου 42mm, τον αυτόματο μηχανισμό ΜΤ5612 που προσφέρει αυτονομία 70 ωρών και είναι αδιάβροχο στα 200 μέτρα.Διατίθεται με υβριδικό δερμάτινο λουράκι. www.tudorwatch.com www.kessaris.gr

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ

 

ΗΡΩ ΒΑΧΑΡΗ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΞΟΞΑΚΟΣ

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙΣΑΡΗ

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙΣΑΡΗ, ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΤΖΙΝΑ ΔΡΑΓΩΝΑ

 

ΑΝΝΑ ΚΟΥΜΠΑ, ΧΑΡΑ ΚΑΙΣΑΡΗ

 

Related posts

Δοκιμάζει μαγιό, φωτογραφίζεται και δημιουργεί πανικό – (φωτο)

supervisor

Fashion Police: 5 κακοντυμένες celebrities και μια καλοντυμένη! – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Στον Ανοιξιάτικο κήπο της NEF – NEF!‏

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live