Gossipstory.gr
Lifestyle

Τι έκανε στο αστυνομικό τμήμα το βράδυ η Δανάη Μπάρκα; (vid)

Στο αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου βρέθηκε τη νύχτα η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα. Μάλιστα ανέβασε και ένα ποστ στο Instagram στο οποίο έλεγε πού βρισκόταν και υποσχόταν να μιλήσει στην εκπομπή της για το τι είχε συμβεί. Όπως και έκανε σήμερα στο «Πάμε Δανάη!».

«Έπρεπε οι άνθρωποι που ζούμε στην πολυκατοικία μου να παρευρεθούμε για έναν λόγο στο Αστυνομικό τμήμα. Εγώ μπήκα με πάρα πολύ άγχος», είπε τονίζοντας πως οι άνθρωποι του αστυνομικού τμήματος προσπαθούσαν να την καθησυχάσουν.

«Τους είπα “Θα μείνω το βράδυ στο τμήμα;” και μου απαντάει με τρομερή ηρεμία “Όχι ακόμα δεν θα χρειαστεί αυτό”. Έδωσα κατάθεση», πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα και αποκάλυψε πως τηλεφώνησε αμέσως στον Άρη Καβατζίκη.

«Όλα καλά, δεν ήταν κάτι. Με τέτοια πράγματα σκέφτομαι πως από το τίποτα ένας άνθρωπος που δεν έχει φως μέσα του και ηρεμία και λίγη καλοσύνη, μπορεί να κάνει ολόκληρο χαμό από το τίποτα επειδή δεν έχει με τι να ασχοληθεί στη ζωή του».

Related posts

Kris Jenner: Ο άντρας της άλλαξε φύλλο και εκείνη το βρίσκει… – (φωτο)

supervisor

Η Ελεονώρα ξεκαθαρίζει το τοπίο για την σχέση της!

Αναστάσης Δαφνής

Κατερίνα Στανίση: “Δεν έκανα τη μεγάλη ζωή” (ΒΙΝΤΕΟ)

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live