Gossipstory.gr
Lifestyle

Τζόυς Ευείδη: «Νόμιζα πως θα πεθάνω! Με έσωσε ο Ρώμας!»

Η αποκάλυψη της αγαπημένης ηθοποιού!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Τζόυς Ευείδη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, “Dot”, καθώς μίλησε για ένα πρόβλημα υγείας που την είχε ταλαιπωρήσει στο παρελθόν.

«Το 2003, στα πρώτα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς, ήμουν τούμπανο, πρησμένη. Είχα τότε ένα θέμα με τον καλό μου και μου έκανε πάρα πολύ καιρό μούτρα. Και είχα τέτοια πίεση γιατί δούλευα και σαν το σκυλί μέρα και νύχτα και μου είχε βγει ένα δερματικό, φρικτό. Του τρελού το δερματικό, ξαφνικά εκεί που καθόμουν, ήταν σαν να παίρνεις καυτό τσάι και να μου το πετάς στη μούρη.Και γινόταν η μούρη μου κόκκινη κι έκαιγε. Το ένα μάγουλο ή το μπούτι μου ή η γάμπα μου, εντελώς ξαφνικά και χωρίς κανέναν λόγο.Το αίσθημα ήταν σαν να μου πετάς καυτό νερό, τρελό τσούξιμο» περιέγραψε χαρακτηριστικά.

«Ήταν αυτοάνοσο δερματικό που προέκυψε από το στρες. Έτρεχα σε δερματολόγους, είχα μπλέξει με έναν και με κατέστρεψε γιατί με “πλάκωσε” στις κορτιζόνες κι έγινε τούμπανο. Νόμιζα θα πεθάνω, ταχυκαρδίες, ξυπνούσα κι έλεγα “δεν θα ζήσω, δεν θα ζήσω”. Ο Χάρης Ρώμας με έσωσε»

Πως την έσωσε; Δείτε όσα εξομολογήθηκε:

Related posts

Shakira: Ο δονητής της κόλασε το διαδίκτυο -(φωτο)

supervisor

Eurovision 2018: Αλλάζει η εμφάνιση της Φούρειρα στη δεύτερη πρόβα

editor

Σε ρόλο… σερβιτόρου ο Ηλίας Ψινάκης- (φωτο)

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live