Gossipstory.gr
Celebrities

Τζένη Καζάκου: «Είναι ανόητο να με συγκρίνουν με τη γιαγιά μου»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «Χαμογέλα και Πάλι» η Τζένη Καζάκου, η πρωταγωνίστρια της σειράς του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Η ηθοποιός δήλωσε πως ο κόσμος αγκάλιασε τη σειρά, η οποία κρύβει πολλά κοινωνικά μηνύματα που θα έπρεπε να μας απασχολούν.

Η Τζένη Καζάκου προέρχεται από μία καλλιτεχνική οικογένεια: οι γονείς της είναι η Τάνια Τρύπη και ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ενώ παππούδες της είναι ο Κώστας Καζάκος και η Τζένη Καρέζη.

Πως αντιμετώπισε η ίδια την έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας;

«Ήταν ωραίο και τρομαχτικό ταυτόχρονα. Με τρόμαξε όσον αφορά την προσωπική μου ζωή, ότι για παράδειγμα μπορεί να βγω για ένα ποτό, να με βγάλουν μία φωτογραφία και αυτό να χρησιμοποιηθεί εναντίον μου ή για να με εκθέσουν. Ίσως να με τρόμαξε επειδή από πολύ μικρή ήμουν στο φως της δημοσιότητας», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Οι γονείς μου χώρισαν πολύ καλά και το διαχειρίστηκαν πολύ καλά. Επειδή έμενα με την μαμά μου, ο μπαμπάς μου δεν μου έλειψε ποτέ. Μου φαίνεται πολύ φυσιολογικό όταν δύο άνθρωποι δεν είναι πλέον χαρούμενοι μαζί να χωρίζουν. Εάν οι γονείς είναι καλά, είναι και τα παιδιά καλά. Τα παιδιά δεν είναι χαζά, αντιλαμβάνονται», είπε για τον χωρισμό των γονιών της.

«Οι συμμαθητές μου αντιδρούσαν περίεργα όταν μάθαιναν ότι ήμουν εγγονή της Τζένης Καρέζη», δήλωσε και πρόσθεσε πως όταν ήταν φοιτήτρια στην δραματική σχολή δεν ήξερε πως θα έπρεπε να απευθύνεται στον παππού της, Κωνσταντίνο Καζάκο, που ήταν και καθηγητής της.

«Είναι ανόητο να με συγκρίνουν με τη γιαγιά μου», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε πως είναι περήφανη για την οικογένειά της.

Η ίδια δήλωσε πως έχει πολλούς δαίμονες που την προβληματίζουν. Αγαπάει πολύ το σκοτάδι και την συγκινεί ότι περιέχει πόνο.

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

Related posts

Survivor: Τι πέρασε λαθραία ο Γουίλι στο νησί; -(video)

supervisor

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δείτε πως είναι σήμερα ο Μπίλι από το “Singles”! – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Μέγκι Ντριο: “Δεν θα σας δείξω το πτυχίο μου γιατί…” (ΒΙΝΤΕΟ)

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live