Gossipstory.gr
Showbiz

Τζάστιν Μπίμπερ: Η νόσος που τον ταλαιπωρεί

Η ανακοίνωση του ίδιου!

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Τζάστιν Μπίμπερ καθώς πάσχει από Βορρελίωση. Ο 25χρονος τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι πάσχει από τη Νόσο του Lyme, ή Βορρελίωση στο instagram.

Πρόκειται για μια ασθένεια που προκαλείται από το βακτήριο Borrelia burgdorferi, το οποίο μεταδίδεται μέσω τσιμπήματος από τσιμπούρι. Τα συμπτώματα της νόσου μοιάζουν πολύ με εκείνα της γρίπης, στο αρχικό στάδιο της ασθένειας. Όσο προχωρά, όμως, παρουσιάζονται μυοσκελετικά προβλήματα, αρθριτικά, νευρολογικά, καρδιακά και δερματικά. Ο ασθενής ακολουθεί θεραπεία με ισχυρά αντιβιοτικά. Αν όμως η νόσος προχωρήσει σε μεγαλύτερα στάδια, τότε είναι πιθανόν να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στον ανθρώπινο οργανισμό.

Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα καυστικός στην ανάρτηση του εναντίον εκείνων που έσπευσαν να συνδέσουν την εικόνα του με τη χρήση σκληρών ναρκωτικών, γράφοντας πως «παρ’ ότι κάποιοι λένε ότι ο Τζάστιν μοιάζει σαν σκ..α λόγω meth και τα λοιπά, απέτυχαν, καθώς διαγνώστηκα ότι πάσχω από τη νόσο Lyme».

Related posts

Φωτογραφίες που μας τίναξαν τα μυαλά στον αέρα – (φωτο)

supervisor

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει… γενναία καρδιά – (φωτο)

supervisor

Κάπνιζε μέσα στο Λούβρο

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live