Gossipstory.gr
Lifestyle

Τάσος Χαλκιάς: «Δεν πληρώνομαι για τις Άγριες Μέλισσες» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Οι Άγριες Μέλισσες είναι μια σειρά που μου έδωσε την ευκαιρία να μάθω νέους συναδέλφους που δεν γνώριζα.»

Ο Τάσος Χαλκιάς δηλώνει χαρούμενος για την συμμετοχή του στις “Άγριες Μέλισσες”. Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου” και εξομολογήθηκε πως δεν παίρνει χρήματα για να παίξει στην σειρά αλλά και για τον λόγο που μέχρι τώρα απείχε από την τηλεόραση.

«Οι Άγριες Μέλισσες είναι μια σειρά που μου έδωσε την ευκαιρία να μάθω νέους συναδέλφους που δεν γνώριζα -ίσως ντροπή μου αλλά δεν τους γνώριζα. Φαντάζομαι ότι λόγω της Κάτιας Δανδουλάκη βρέθηκα στη σειρά», είπε αρχικά ο ηθοποιός και συνέχισε: «Δεν πληρώθηκα. Είμαι φίλος και με τον παραγωγό και αστειευτήκαμε και μεταξύ μας. Μου λέει: «Δεν φαντάζομαι να θέλεις χρήματα για να παίξεις σε αυτή τη σειρά»; Του λέω «Δεν θέλω, δεν υπάρχει λόγος». Ένας λόγος που δεν συμφώνησα με τον κ. Καραγιάννη να πάρω λεφτά, είναι ότι έτσι κι αλλιώς δεν είχα πάρει λεφτά και από τις δύο προηγούμενες δουλειές. Η εταιρεία που έκανε την Ονειροπαγίδα βάρεσε κανόνι και δεν πληρώθηκε κανείς μας και από το Κάτω Παρτάλι δεν πληρώθηκα ποτέ, τουλάχιστον τη δεύτερη σεζόν. Άρχισα να μην ενδιαφέρομαι για την τηλεόραση γιατί δεν πληρωνόμουν. Εκείνη την περίοδο το αντιμετώπισα με κλάμα».

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Survivor – Νίκος Μουτσινάς: “Στηρίζω την Κόκκινη Ομάδα – Είναι στιγμές που με εκνευρίζουν” (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Ιδέες και προτάσεις στις καλοκαιρινές συλλογές του Graffito Concept Store

Γιάννης Μαυρίδης

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο παθιασμένος μυστικός γάμος… Χωρίς Αντίο!

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live