Gossipstory.gr
Media

Συγκλόνισε η Γιάννα Τερζή – «Ήμουν για κάποιους μήνες σε αμαξίδιο»

Καλεσμένη στο «Στούντιο 4» βρέθηκε η Γιάννα Τερζή. Η γνωστή τραγουδίστρια λίγους μήνες μετά την εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας της, μίλησε ανοιχτά για όσα βίωσε, αλλά και την πρώτη της αντίδραση όταν ενημερώθηκε από τον γιατρό της.

«Ήμουν για κάποιους μήνες σε αμαξίδιο. Ήταν ένας όγκος στον νωτιαίο μυελό και είναι πολύ σπάνιο αν αφαιρεθεί με επιτυχία να μην σου αφήσει κάποιο νευρολογικό πρόβλημα. Θα μπορούσα να έχω μείνει σε αμαξίδιο ή να έχω κάποιο σοβαρό νευρολογικό πρόβλημα», είπε η Γιάννα Τερζή.

«Όταν μου το είπε ο γιατρός στο τηλέφωνο, νόμιζα ότι θα πάθω εγκεφαλικό. Ο πατέρας μου το έμαθε αφού είχαν πάει όλα καλά, μήνες μετά την επέμβαση. Η επέμβαση κράτησε 11 ώρες και απέκρυψα την ημερομηνία από τους γονείς μου. Αυτός που με συνόδευσε ήταν ο αδελφός μου», πρόσθεσε η Γιάννα Τερζή. 

«Πιο δύσκολο από όλα ήταν η αποκατάσταση. Προετοίμαζα τον εαυτό μου για τη ζωή στο αμαξίδιο», ανέφερε η Γιάννα Τερζή καλεσμένη στο «Στούντιο 4».

 

Related posts

Μέμος Μπεγνής: Σοκάρει η μαρτυρία του φίλου του για τον κορωνοϊό (ΦΩΤΟ)

editor

Big Brother: Γνωστός καλλιτέχνης συζητά για τα LIVE….

Γιάννης Μαυρίδης

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Πότε επιστέφει στον εκπομπή της Ελένης; (BINTEO)

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live