Gossipstory.gr
Media

Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Θα ήθελα να υπάρχει ένας ωραίος σύντροφος δίπλα στο παιδί μου»

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», εξομολογούμενη ότι η γυμανστική είναι γι’ αυτή τρόπος ζωής.

«Μπαίνοντας στην σχολή ξεχνάω οτιδήποτε κακό μου έχει συμβεί. Δε θα μπορούσα να ζήσω μακριά από τη γυμναστική», είπε χαρακτηριστικά.

Η γνωστή χορογράφος αποκάλυψε επίσης γιατί δεν παντρεύτηκε και αναφέρθηκε στις δυσκολίες του να μεγαλώνει μια γυναίκα μόνη της ένα παιδί.

«Με τον πατέρα του παιδιού μου δεν προλάβαμε να παντρευτούμε λόγω της οικονομικής καταστροφής που του είχε συμβεί. Μου ζήτησε να κάνουμε πολιτικό γάμο, αλλά εγώ δεν ήθελα συμβόλαια, ήθελα να φορέσω το φορεματάκι μου. Θα ήθελα πάρα πολύ να υπάρχει ένας ωραίος σύντροφος δίπλα στο παιδί μου. Ξέρω ότι του λείπει μια αντρική παρουσία που να μας πάει μπροστά».

«Έκανα μια συζήτηση με τον γιο μου και δακρύσαμε και οι δύο, αναγνωρίζει πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί», καταλήγει η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Related posts

Απίστευτο! Έρχεται στο αποψινό “Ενώπιος Ενωπίω” η…

editor

Έλα στη θέση μου: Ο Μίμης αντιμέτωπος με τους εκβιαστές του!

Αναστάσης Δαφνής

Ο Μάκης Πουνέντης στηρίζει Πάολα στην κόντρα με τον Λιάγκα – (video)

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live