Gossipstory.gr
Lifestyle

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Μπισμπίκης – Στο πλευρό του η Βανδή

Το βράδυ της Τετάρτης (6/3) ο Βασίλης Μπισμπίκης  μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του Δέσποινα Βανδή

Έντονες ενοχλήσεις στο στήθος του ηθοποιού ήταν η αιτία που τον έκανε να πάει σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στα βόρεια, όπου τελικά υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Όπως επισημαίνει σε σχετικό της ρεπορτάζ η εφημερίδα «Espresso», το βράδυ της Τετάρτης 6/3 ο Βασίλης Μπισμπίκης εξαιτίας των ενοχλήσεων που είχε φοβήθηκε και δεν έφερε καμία αντίρρηση στην τραγουδίστρια όταν του είπε: «Βασίλη, πάμε στο νοσοκομείο τώρα».


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ύστερα από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οι αρτηρίες της καρδιάς του ήταν βουλωμένες και αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση τοποθέτησης stent.

Η Δέσποινα Βανδή παρέμεινε στο πλευρό του. Όλα πήγαν καλά και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ήδη σε καλύτερη κατάσταση.

Στα 46 του χρόνια ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν είχε αντιμετωπίσει άλλη φορά τέτοιου είδους θέμα. Φαίνεται, ωστόσο, πως η διατροφή με πολλά λιπαρά, το κάπνισμα και το ποτό οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

 

Related posts

Βίκυ Καγιά: “Συγκλό” καλωσόρισμα για την Ζενεβιέβ – Η δημόσια ανάρτησή της για το GNTM 3 (ΦΩΤΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Ο Borat «χαρίζει» μεγάλο χρηματικό ποσό στα παιδιά της Συρίας

Αναστάσης Δαφνής

Αγνώριστη η Αρετή Κοσμίδου – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live