Gossipstory.gr
Υγεία & Ομορφιά

Προτεραιότητα ο άνθρωπος για τη Mονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας ΥODA στον Πειραιά

Η υπερσύγχρονη ιατρική Mονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας ΥODA, στο κέντρο του Πειραιά, έχει θέσει στο επίκεντρο της τον άνθρωπο και τη διασφάλιση του θεμελιώδους δικαιώματος του στην υγεία και στη ζωή.

Προτεραιότητα του Δημήτριου Τριανταφυλλόπουλου και συνολικά της κλινικής αποτελεί ο άνθρωπος, προτεραιότητα που στηρίζεται στην προσήλωση στις αρχές της Ιατρικής Επιστήμης, στην πιστή τήρηση του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας, στην ενσωμάτωση νέων Ιατρικών Τεχνολογιών και στην Κοινωνική Ευθύνη.

Η κλινική αποτελεί το «διαμάντι» του Πειραιά στον χώρο της υγείας. Έχει διαμορφωθεί με βάση τα ελβετικά πρότυπα νοσηλείας και παρέχει άρτιες διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες σε πολλές ιατρικές ειδικότητες όπως καρδιολογική, οδοντιατρική, γενική χειρουργική, γαστρεντερολογία, γυναικολογία, κλπ.

Η Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας YODA στελεχώνεται από καταρτισμένο και εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και ταυτόχρονα είναι η μοναδική αδειοδοτημένη κλινική για περιστατικά που απαιτούν ολιγόωρη παραμονή, χωρίς να χρειάζεται διανυκτέρευση. Στεγάζεται στην Λεωφόρο Ηρώων Πολυτεχνείου 25, στο κέντρο του Πειραιά σε έναν χώρο σύγχρονο, ευχάριστο και άρτια εξοπλισμένο.

Η υπερσύγχρονη κλινική επανδρώνει συστηματικά το ανθρώπινο δυναμικό της με καταξιωμένους ιατρούς, όλων των ειδικοτήτων. Έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την υλοποίηση των υπηρεσιών της, δεν επαναπαύεται ποτέ και στελεχώνει μεθοδικά -κατόπιν συστηματικής επιλογής και αξιολόγησης επιστημονικών συνεργατών- το ιατρικό και νοσηλευτικό δυναμικό της με καινούργιες ειδικότητες.

Τρανό παράδειγμα του εξαιρετικού προσωπικού της κλινικής είναι ο ορθοπεδικός χειρούργος κος Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος. Οι άριστες σπουδές του, η αξιοθαύμαστη πορεία του και η σπουδαία εμπειρία του από την Ελβετία, την Ελλάδα και τον Λονδίνου τον κατατάσσουν σε ένα από τους σημαντικότερους γιατρούς στον τομέα του.

«Στόχος ολόκληρης αλλά και κάθε μέλους της κλινικής ξεχωριστά είναι να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή και πιο ολοκληρωμένη θεραπεία και εξυπηρέτηση στου ασθενείς μας.» δηλώνει ο ίδιος και συμπληρώνει «Η YODA δημιουργήθηκε για να υπηρετήσει τον άνθρωπο με ήθος, υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμό και θεωρώ καθήκον μου να συνεισφέρω και εγώ σε αυτή την πολύτιμη προσπάθεια με τις γνώσεις, την εμπειρία, την αφοσίωση και την αγάπη για το επάγγελμά μου.»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site: https://www.yoda-odc.gr/

Related posts

Summer Hair Styling: Μισά πάνω & μισά κάτω

Αναστάσης Δαφνής

Τα 7 στάδια που θα περάσεις μέχρι να αποδεχτείς ότι έχεις κυτταρίτιδα!

Αναστάσης Δαφνής

Τα νέα καλοκαιρινά looks της make up artist Καίτης Τομαζίνου.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live