Gossipstory.gr
Lifestyle Media

Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Τραγούδησε Δημήτρη Μητροπάνο και …συγκλόνισε (ΒΙΝΤΕΟ)

Challenge time!

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ήταν ο τελευταίος καλεσμένος, όπως γνωρίζουμε, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, πριν από 2 εβδομάδες, για αυτό έχει και έναν παραπάνω λόγο να βρίσκεται σε …mood καραντίνας.

Ο καλλιτέχνης, μέσα στον ελεύθερο χρόνο του, φαίνεται ότι έχει μπει και αυτός “στο ρεύμα” των challenges την τελευταία περίοδο.

Αποδεχόμενος, λοιπόν, την πρόσκληση της Ζωής Παπαδοπούλου, ερμήνευσε ένα τραγούδι του Δημήτρη Μητροπάνου, προσκαλώντας κι άλλα άτομα να τραγουδήσουν ένα αγαπημένο τους κομμάτι.

Αμέσως μετά την δημοσίευση της διασκευής, τα μηνύματα των φίλων του στο Instagram, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν σωρηδόν το ένα πάνω στο άλλο:

Δείτε την διασκευή που ανέβασε:

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

challenge accepted @zoepapadopoulou_official ❤️ ___________________________________ ας μουρμουρίσω κι εγώ ένα τραγούδι (ακόμα) εδώ. ένα τραγούδι που αγαπώ ιδιαίτερα και που πολύ μου θυμίζει τις στιγμές που περνάμε όλοι μαζί και χωριστά. «κλείσανε τα κέντρα τα σινεμά και τα καφενεία, μια παρέα είμαστε που χωρίζει σε μια γωνία…» αλλά θα ξαναβρεθούμε όλοι γεροί και αγαπημένοι. μουσική Γιώργος Χατζηνάσιος στίχοι Μιχάλης Μπουρμπούλης το αγάπησα με τη φωνή του σπουδαίου Δημήτρη Μητροπάνου __________________________________ προκαλώ κι εγώ με τη σειρά μου τους @harryvarthakouris @elenikarakasi @valiasomaraki @mairi_stefanakidi να μας πουν απο ενα τραγούδι! #menoumespiti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Rafailidis (@panagiotis_ruff) στις

 

Related posts

Η αναμνηστική φωτογραφία από “Το πρωινό” – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Survivor 21/6- Βέλλη κατά Μαλέσκου και Βαρθακούρη: “Εγώ πάντως δεν θα ήθελα έναν τέτοιο «άντρα» κορίτσια”

Γιάννης Μαυρίδης

Το τρυφερό μήνυμα της Σοφίας Καρβέλα για τα γενέθλια του Νινίκου της! – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live