Επίκαιρο από ποτέ!
ΥΛΙΚΑ
2 φύλλα σφολιάτας
2 κ.σ. ζάχαρης
Παγωτό βανίλια
Σιρόπι σοκολάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 190°C στον αέρα.
Απλώνουμε τη σφολιάτα σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Την πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη και τρυπάμε με ένα πιρούνι.
Καλύπτουμε τα κομμάτια σφολιάτας με λαδόκολλα και με ένα ίδιο ταψί και τα ψήνουμε στους 190°C για 20-25 λεπτά στον αέρα. Μόλις είναι έτοιμα, αφήνουμε τα φύλλα να κρυώσουν.
Παίρνουμε ένα στρογγυλό τσέρκι διαστάσεων 10 εκ., βάζουμε στον πάτο και γύρω-γύρω τη σφολιάτα, γεμίζουμε με παγωτό, από πάνω ξανά βάζουμε κομμάτια σφολιάτας, λίγο παγωτό, τέλος σιρόπι σοκολάτας και σερβίρουμε.
Πηγή:giorgostsoulis.com
