Gossipstory.gr
Lifestyle

Μαριάντα Πιερίδη: Η απάντηση για την προσωπική της ζωή μετά τη νέα της σχέση

Η Μαριάννα Πιερίδη παραβρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Τετάρτης (24/4) και ο ρεπόρτερ του «Breakfast@Star» τη ρώτησε σχετικά με τις φήμες που θέλουν  το δίδυμο Παπαδόπουλου-Βασιλειάδη, να αναλαμβάνει την καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ.

«Είμαι μια χαρά, χαρούμενη και ήρεμη. Δεν το ξέρω εάν θα με δείτε κάπου τηλεοπτικά. Καλά θα ήτα,ν αλλά δεν ξέρω εάν μπορώ να σου το απαντήσω αυτό εγώ. Ο Γιώργος και η Γαλάτεια είναι ένα εξαιρετικό ζευγάρι, είναι λαλίστατοι και θα πάω καλεσμένη», ανέφερε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη, δηλώνοντας πρόθυμη να συνεργαστεί μαζί τους.

Σε ερώτηση σχετικά με τον Τριαντάφυλλο, η τραγουδίστρια απάντησε:

«Ό,τι και να πει ο Τριαντάφυλλος, ακόμη και κάτι άσχημο, είναι υπέροχος. Υπάρχει αγάπη»,.

Στο τέλος, όταν δέχθηκε μία ερώτηση για την προσωπική της ζωή, η τραγουδίστρια φαίνεται πως αιφνιδιάστηκε, λέγοντας λακωνικά: «Είμαι πάρα πολύ καλά, περνάω υπέροχα και θεωρώ ότι τα καλύτερα έρχονται και σε αυτόν τον τομέα».

Να αναφέρουμε πως η Μαριάντα Πιερίδη μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Κατριβέση βρίσκεται σε νέα σχέση, αφού πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της με νέο σύντροφο στο πλευρό της.

Related posts

Οι πρώτες selfie της Καρύδη καστανή! -(φωτο)

supervisor

Λάμπης Λιβιεράτος: “Όταν θέλω να κάνω κάτι, το κάνω”

Αναστάσης Δαφνής

Το Skouras Med προσφέρει εκπτώσεις στα επαγγελματικά καλλυντικά του!

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live