Gossipstory.gr
Lifestyle

Μαρία Ηλιάκη: Δίνει συμβουλές για προστασία από τον κορονοϊό! (ΦΩΤΟ)

Τι πρέπει να κάνουμε στα αεροδρόμια και τα αεροπλάνα;

Η Μαρία Ηλιάκη μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να δώσει τις δικές τους συμβουλές για την πρόληψη από τον κορονοϊό. Η παρουσιάστρια εδώ και 1,5 χρόνο περίπου είναι ερωτευμένη με τον Στέλιο Μανουσάκη έτσι, αναγκάζεται να ταξιδεύει συχνά στην Ελβετία όπου ο αγαπημένος της μένει και εργάζεται.

Για αυτό, επειδή μπαίνει πολύ συχνά σε αεροπλάνο θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικούς κανόνες υγιεινής με ένα instastory. Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία που ποζάρει με μάσκα μέσα στο αεροπλάνο και έγραψε: «Αν πρέπει να ταξιδέψετε να θυμάστε να πλένετε καλά τα χέρια σας ακόμα και στο αεροδρόμιο. Να έχετε μαζί σας αντισηπτικό χεριών. Φορέστε τη μάσκα σας αν αυτό σας κάνει να αισθάνεστε πιο ασφαλής. Να καλύπτετε το στόμα σας και τη μύτη σας με ένα χαρτομάντηλο ή το μανίκι σας όταν βήχετε ή φταρνίζεστε. Όχι αγκαλιές και φιλιά στο αεροδρόμιο με κόσμο».

Δείτε την ανάρτηση της:

Related posts

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η Ζέτα Μακρυπούλια στάθηκε “βράχος” δίπλα μου (ΒΙΝΤΕΟ)

editor

Seventeen Cosmetics σε μια φανταστική παρουσίαση για την νέα Paradise Palette

editor

Λαμπερό δείπνο για την επιτυχία της παράστασης Cabaret στο κέντρο της Αθήνας!

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live