Gossipstory.gr
Showbiz

Μάρθα Καραγιάννη: Κατέρρευσαν Δούμα, Σαμπουντζάκη και Σούρας καθώς αποχαιρετούσαν τη σορό της

Ένα δυνατό χειροκρότημα, το τελευταίο για τη Μάρθα Καραγιάννη «έσπασε» τη σιωπή που επικρατούσε στο Α’ Νεκροταφείο λίγο μετά το τέλος της νεκρώσιμης ακολουθίας. 

Η σορός της πήρε τον δρόμο για τη Ριτσώνα όπου θα γίνει η αποτέφρωσή της και οι δικοί της άνθρωποι, η Ντόρα Δούμα που βρισκόταν στο πλευρό της μέχρι την τελευταία της πνοή, ο Δημήτρης Σούρας με τη σύζυγο και την κόρη τους, θέλησαν να την αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

Η στιγμή πολύ δύσκολη για όλους, με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη η οποία πλησίασε την Ντόρα Δούμα που βρισκόταν μπροστά από το φέρετρο που είχε ήδη τοποθετηθεί στη νεκροφόρα να κλαίει και να ψελλίζει λόγια αγάπης για τη Μάρθα Καραγιάννη.

Τότε ήταν που η Ντόρα, η Ζωζώ και η σύζυγος του Δημήτρη Σούρα αλλά και ο ίδιος ο γνωστός ψυχίατρος λύγισαν συναισθηματικά και οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν πραγματικά πολύ δύσκολες για όλους.

Η Ντόρα Δούμα ήταν ο άνθρωπος που η Μάρθα Καραγιάννη μοιραζόταν τα πάντα στην καθημερινότητά τους και εκείνη που τη φρόντισε μέχρι το τέλος. Το ίδιο και ο Δημήτρης Σούρας ο οποίος υπήρξε ο προσωπικός της γιατρός και ο άνθρωπος που την φρόντιζε επίσης με όποιον τρόπο μπορούσε προκειμένου η καθημερινότητά της να είναι πιο εύκολη. Ήταν όμως και προσωπικοί φίλοι τα τελευταία δέκα χρόνια και όπως ο ίδιος ο γνωστός ψυχίατρος έχει αποκαλύψει δημόσια, ήταν οικογενειακοί φίλοι.

Τη λάτρευαν τη Μάρθα τόσο η σύζυγός του Ελένη όσο και η κόρη τους. Δείτε το βίντεο παρακάτω με τις άκρως συγκινητικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν καθώς το φέρετρο τη Μάρθας Καραγιάννη έπαιρνε τον δρόμο για τη Ριτσώνα όπου και θα αποτεφρωθεί η σορός της.

Related posts

Έγινε νονός ο Ανδρέας Γεωργίου – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Το διάσημο μοντέλο είναι εξπέρ στην yoga

Αναστάσης Δαφνής

Ο πρώην της Katy Perry, Russell Brand διαδηλώνει υπέρ της Ελλάδας στο Λονδίνο – (φωτο)

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live