Gossipstory.gr
Lifestyle

Κοσιώνη – Στεφανίδου: Ακόμα μια παρουσιάστρια φόρεσε το ίδιο φόρεμα! (ΦΩΤΟ)

Η αποκάλυψη γνωστής παρουσιάστριας! 

Πανικός δημιουργήθηκε χθες με την Σία Κοσιώνη και την Τατιάνα Στεφανίδου οι οποίες εμφανίστηκαν στην εκδήλωση για την παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ με το ίδιο φόρεμα.

Συγκεκριμένα, οι δυο παρουσιάστριες φόρεσαν ένα δερμάτινο στενό φόρεμα που πήγαινε και στις δύο και φυσικά η κάθε μια το ανέδειξε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Και ενώ όλοι ασχολήθηκαν με το περιστατικό και ο καθένας εξέφρασε την άποψή του για το “Ποια το έβαλε καλύτερα”, η αλήθεια είναι πως μια άλλη ξανθιά παρουσιάστρια το φόρεσε πρώτη.

Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη!

Η παρουσιάστρια του Alpha έκανε πριν μερικές ώρες ένα χιουμοριστικό story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας ένα στιγμιότυπο από δική της φωτογράφιση στην οποία φοράει το ίδιο φόρεμα έξι μέρες νωρίτερα. Μάλιστα έγραψε χιουμοριστικά: “Τάτυ, Σία κάτω τα χέρια από το φόρεμα. Εγώ το φόρεσα πρώτη”.

Δείτε την ανάρτηση της: 

Related posts

Στεφανία Λυμπερακάκη: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της τραγουδίστριας – Πασίγνωστος στην Ολλανδία

Γιάννης Μαυρίδης

Κings: Κρουαζιέρα θέ να γίνει με σημαία το “μπικίνι” (φώτο)

Αναστάσης Δαφνής

Η τρυφερή σχέση του Σωτήρη Πολύζου με την κόρη της Ντενίση

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live