Gossipstory.gr
Media

Κατερίνα Καινούριου – Ανατροπή ολκής! Μετακομίζει στον ALPHA;

Εξέλιξη “βόμβα!

Πυρετός μετακινήσεων υπάρχει το τελευταίο διάστημα, καθώς πολλοί δημοσιογράφοι και παρουσιαστές σκέφτονται το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα, το οποίο θέλουν να είναι πλήρως εξελιγμένο και ανανεωμένο σε σχέση με την φετινή τηλεοπτική χρονιά.

Σύμφωνα λοιπόν με το nassosblo.gr, είναι μια μεταγραφή που φαίνεται πως την θέλουν και οι δύο πλευρές. Και η Κατερίνα Καινούργιου και ο Alpha και κάνουν ότι μπορούν για την πραγματοποιήσουν χωρίς φυσικά η παρουσιάστρια να μπει σε δικαστική διαμάχη με το Open.

Γι’ αυτό και σε κάθε περίπτωση η Κατκεν για να μετακινηθεί θέτει ως προϋπόθεση να έχει πληρωθεί η ρήτρα των 400.000 ευρώ προς το Open πριν ανοίξει η επόμενη σεζόν εφόσον μετακινηθεί.

Εάν τελικά κλείσει η συμφωνία με τον Alpha είναι δεδομένο πως στην εκπομπή θα έχει αποκλειστική παραγωγή η Barking Well Media και πως επίσης θ’ αλλάξουν πολλά πρόσωπα μπροστά και πίσω από τις κάμερες της εκπομπής.

Μόνος σίγουρος αυτή τη στιγμή θεωρείται για το πάνελ ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αναχωρεί για τον ΣΚΑΪ ενώ δεν θα συνεχίσει ούτε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου. Η κατάσταση παραμένει ρευστή και αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα.

Πηγή:nassosblog.gr

Related posts

Απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Ελεονώρα Μελέτη: «Την άρπαξα και την κόλλησα στο τοίχο»

Αναστάσης Δαφνής

Survivor Spoiler: Τρίζει η “καρέκλα” του James; – Ξέσπασε η Άννα Μαρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Αποχώρηση βόμβα από το ΣΚΑΪ : Ποια παρουσιάστρια φεύγει μετά από 14 χρόνια παρουσίας

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live