Gossipstory.gr
Media

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει τις εξελίξεις του 3ου κύκλου

“Η σειρά συνεχίζεται του χρόνου…”

Ο Λεωνίδας Κακούρης (ο τηλεοπτικός Δούκας) αναντίρρητα έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου με την εξαιρετική ερμηνεία του στις Άγριες Μέλισσες. Ο ηθοποιός μίλησε στο Dot και αποκάλυψε όλα όσα θα δούμε στην σειρά, από το ερχόμενο φθινόπωρο:

«Η σειρά συνεχίζεται του χρόνου, περνάμε από το 1966 στο 1967, όπου είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος. Μπαίνουμε στην περίοδο της χούντας, αφήνουμε πίσω τα χωράφια και τώρα πάμε στην πόλη. Είμαστε στη Λάρισα… επιχειρηματίας, καπνοβιομήχανος. Ο δάσκαλος από την άλλη πλευρά ξεκινούν τα προβλήματα λόγω χούντας»

Πιστεύω ότι οι σεναριογράφοι θα καταφέρουν πάλι να κρατήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αμείωτο. Υπάρχουν πάρα πολλές πραγματικές ιστορίες, οι οποίες μπορούν να γίνουν σειρές από μόνες τους και πιστεύω ότι θα τις εντάξουν όλες, με τη δουλειά που έχουν κάνει στα σενάρια που θα έρθουν του χρόνου»

Related posts

ANT1: Οριστική Απόφαση – “Κλείδωσε” το μέλλον της Φριτέζας

editor

Ποιος παρουσιαστής θα γιορτάσει απόψε τα γενέθλια του στην TV; (ΦΩΤΟ)

editor

Έλα Στη Θέση Μου: Χειροπέδες για την Ρενάτα – Μεγάλη ικανοποίηση για την Κέντρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live