Gossipstory.gr
Media

Κατερίνα Καινούργιου: «Κόλαφος» για τη Δανάη Μπάρκα – «Το θεωρώ ανήθικο»

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στο Happy Day όπου για πρώτη φορά μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον πρώην της Φίλιππο Τσαγκρίδη και τις κοινές φωτογραφίες του με τη Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια του Alpha δεν έκρυψε την ενόχλησή της όταν είδε την παρουσιάστρια του Mega σε τρυφερά τετ α τετ με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Πολύ συνειδητά δεν μίλησα γιατί ήθελα να σεβαστώ τον εαυτό μου και τους τηλεθεατές στην εκπομπή. Συνδέθηκα πάρα πολύ μαζί του και ακόμα τον αγαπάω. Με ενόχλησε πάρα πολύ αυτό που έγινε», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Κολλητές δεν ήμασταν όντως. Όμως όταν έναν άνθρωπο. Τον Φίλιππο τον γνώρισε από μένα. Τον γνώρισε σε μία περίοδο που έκλαιγα για τον Φίλιππο. Το θεωρώ και ανήθικο. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι ότι δεν μου έστειλε ένα μήνυμα μετά, ότι ήταν λάθος μου», είπε για τη Δανάη Μπάρκα.

 «Με τον Φίλιππο μίλησα. Με τη Δανάη ποτέ. Ποτέ μα ποτέ άντρα ή φίλο φίλης σου δεν τον αγγίζεις, έτσι με μεγάλωσε η μητέρα μου», είπε η Κατερίνα Καινούργιου φανερά ενοχλημένη.

Related posts

Αγγελική: Απόψε η αποκάλυψη που εκθέτει την πρωταγωνίστρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Κορωνοϊός: Αντικατάσταση του Υπ.Υγείας στις ΗΠΑ – Ποιο το μήνυμα του Λευκού Οίκου

editor

«Μπρούσκο»: Ο Πάτροκλος χάνει τον έλεγχο!

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live