Gossipstory.gr
Lifestyle

Κάτια Ταραμπάνκο: Η εμπειρία της στο GNTM και η σχέση της με τον Γιώργο Λάγιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα όσα εξομολογήθηκε το μοντέλο! 

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, τα «Μεσάνυχτα» βρέθηκε καλεσμένη μια από τις νικήτριες του δεύτερου «GNTM», Κάτια Ταραμπάνκο.

Το νεαρό μοντέλο μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση της με τον Γιάννη Χαλβατζή , την φωτογράφιση μαζί του στον τελικό αλλά και τη νέα της σχέση με τον Γιώργο Λάγιο, την εμπειρίας της στο ριάλιτι αλλά και το bullying που κατηγορήθηκε ότι έκανε στις συμπαίκτριες της.

Αρχικά μιλώντας για τον πρώην σύντροφο της Γιάννη Χαλβατζή η ίδια είπε: «Είχα ένα τεράστιο σοκ όταν είδα Γιάννη εκείνη την στιγμή εκεί μετά από τόσο καιρό. Δεν άφησα το συναίσθημα να με επηρεάσει γιατί ήταν λήψη τελικού και έπρεπε να τα καταφέρω. Δεν ήταν πρόταση γάμου αυτό που μου έκανε ο Γιάννης, ήταν πρόταση επανασύνδεσης γιατί δεν ήταν ξεκάθαρη η κατάσταση της σχέσης στην οποία βρισκόμαστε. Ήμασταν μαζί 2 χρόνια και ήταν μια σχέση στην οποία μια χωρίζαμε και μια ήμασταν μαζί. ».

Για το νέο της σύντροφο η Κάτια ανέφερε: «Με το Γιώργο γνωριστήκαμε μετά το παιχνίδι σε μια βραδινή έξοδο σε κοινή παρέα. Μ’ αρέσει να προσέχω τον σύντροφό μου να του μαγειρεύω. Ο Γιώργος είναι ανοιχτόμυαλος, δεν τον ενδιαφέρει το παρελθόν μου. Δεν έχω μιλήσει με το Γιάννη μετά την έξοδό μου από το παιχνίδι».

Στη συνέχεια μιλώντας για την εμπειρία της το μοντέλο τόνισε: «Πήρα πάρα πολλά μαθήματα για το modeling, πάρα πολλά μαθήματα για τον χαρακτήρα μου Όταν βγήκα από το παιχνίδι είδα κάποιες σκηνές από το GNTM τυχαία. Στα social media υπήρχε πάρα πολύ hate στα σχόλια και όταν τα είδα με έπιασε ένα σφίξιμο. Η μαμά μου μου είπε ότι μέσα στο παιχνίδι έγινα πάρα πολύ σκληρή, στην αρχή νόμιζε ότι δεν θα το αντέξω.Στην αρχή του GNTM ήμουν έξαλλη, από τη μέση και μετά χαλάρωσα. Οι FF θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και τρομοκρατική οργάνωση! Για τις σχέσεις της με την Μαρία είπε ότι υπήρχαν μερικές παρεξηγήσεις οι οποίες έληγαν αμέσως»

Όσο για τις κατηγορίες που δέχτηκε κατά την διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι του GNTM αλλά και για το bullying που κατηγορήθηκε ότι έκανε στην Ελευθερία υπογράμμισε: «Είδα ότι χαρακτηρίστηκα κακιά επειδή προσπαθούσα να διώξω κοπέλες από το σπίτι, αλλά από τη στιγμή που μπαίνεις στο σπίτι και είναι μια η νικήτρια, σου δίνεται μια ευκαιρία να μεγαλώσεις τις πιθανότητές σου να κερδίσεις με το να διώξεις άλλα κορίτσια. Οπότε το εκμεταλλεύεσαι. Δεν είναι θέμα κακίας ή καλοσύνης. Εφόσον μια παίκτρια επιλέγει να εκθέσει έτσι τον εαυτό της και να ανέβει στα μάτια του οποιουδήποτε με αυτόν τον τρόπο είναι δικό της πρόβλημα και θα το βρει μπροστά της στη ζωή της, γιατί πιστεύω πολύ στο κάρμα! Δεν ξέρω αν είναι όντως αυτό το αγαθό το χαμογελαστό κορίτσι που κοιτάει χαμένο δεξιά – αριστερά ή είναι ένα κορίτσι που την πήρε το αγόρι της τηλέφωνο και της είπε «να το παίζεις καλή»

Related posts

Παναγιώτης Μπουγιούρης: “Όσο περνάνε τα χρόνια, καταλαβαίνω πως είμαι πολύ ιδιόρρυθμος”

Αναστάσης Δαφνής

Κατερίνα Στικούδη: Ποζάρει ολόγυμνη στη ντουζιέρα – Προκαλεί “πολλαπλά εγκεφαλικά”(ΦΩΤΟ +ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Κωνσταντίνος Κουφός: Έπεσε θύμα χάκερ ο γνωστός τραγουδιστής

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live