Gossipstory.gr
Lifestyle

Θυμά διαδικτυακής απάτης η Βέφα Αλεξιάδου

Τα δυο ψεύτικα προφίλ με το όνομα της.

Θύμα απάτης στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο facebook έπεσε η Βέφα Αλεξιάδου. Η τηλεοπτική μαγείρισσα ανακάλυψε πως άγνωστοι δημιούργησαν στο συγκεκριμένο μέσω κοινωνικής δικτύωσης δυο ψεύτικα προφίλ με το όνομά της, τα οποία εκμεταλλεύονται για εμπορικούς λόγους.

Σύμφωνα με την της espresso, στα προφίλ πουλάνε διάφορα προϊόντα, μεταξύ άλλων και γάλα αδυνατίσματος. Μάλιστα, για να γίνουν πιο πειστικοί ότι τα προφίλ αυτά ανήκουν στην Βέφα Αλεξιάδου, δημοσιεύουν και προσωπικές της φωτογραφίες.

Η ίδια ζήτησε τη βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων, ενώ ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά γράφοντας στο διαδίκτυο: “Φίλες και φίλοι μου δείτε την απάτη που γίνεται εις βάρος του ονόματός μου. Οι ονομαζόμενοι δήθεν φαν μου εμπορεύονται το όνομά μου. Εσείς αν θέλετε να με βοηθήσετε κάντε αναφορά να κλείσει η σελίδα, που δεν είναι μια αλλά δύο αλληλένδετες”.

Related posts

Λεωνίδας Κουτσόπουλος : Αποκαλύπτει για την διένεξη του με τον Ηλία (ΒΙΝΤΕΟ)

editor

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλά για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της

supervisor

Λαμπερή εκδήλωση για τον Ακαδημαϊκό Σταμάτη Κριμιζή

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live