Gossipstory.gr
Showbiz

Θαυμαστής μήνυσε την Μαντόνα επειδή καθυστέρησε να ξεκινήσει τη συναυλία της

Μια μικρή καθυστέρηση μπορεί να είναι και δικαιολογημένη για μια από τις μεγαλύτερες σταρ, αλλά 2 ώρες όμως μπορεί να προκαλέσει οργή όπως και συνέβη.

Σύμφωνα, με το NBC, κάτοικος της Φλόριντα, κατέθεσε μήνυση κατά της Μαντόνα, καθώς η έναρξη της συναυλίας της στις 22.30 έκρινε ότι ήταν αρκετά αργά για να την παρακολουθήσει. Ο άντρας, αναφέρει η μηνυτήρια αγωγή, είχε αγοράσει τρία εισιτήρια για να παρακολουθήσει τη συναυλία της σταρ στο Fillmore Miami Beach, στις 17 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης τις 20.30. Όμως, η Μαντόνα άλλαξε το πρόγραμμα μεταφέροντας την έναρξη δύο ώρες μετά, και ο fan της δεν θέλει πια να πάει.

«Οι κάτοχοι εισιτηρίων πρέπει να πάνε στη δουλειά ή στο σχολείο την επόμενη μέρα, κάτι που τους αποτρέπει από το να παρακολουθήσουν τη συναυλία, η οποία σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα, θα τελειώσει γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα», αναφέρεται στη μήνυση.

Ο άντρας, που πλήρωσε συνολικά 928,31 € για τα εισιτήρια, ισχυρίζεται ότι αυτή η αλλαγή παραβιάζει τους όρους, και ότι πλέον μ’ αυτή την αλλαγή δεν μπορεί να πουλήσει τα εισιτήρια που έχει ήδη αγοράσει.

Related posts

Μαρία Έλενα Κυριάκου: “Το διαζύγιο με έκανε πιο δυνατή”

Αναστάσης Δαφνής

Φώτης Σεργουλόπουλος: Τι θα πει στον γιο του όταν μεγαλώσει για τη μητέρα του

supervisor

Eύα Καϊλή: Δείτε τις απίστευτες φωτογραφίες που ανεβάζει από τις διακοπές της !

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live