Gossipstory.gr
Media

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Η κυρία Μενεγάκη ήθελε να ξεκουραστεί – Δεν “κλέβω” τη θέση της”

Όπως όλα δείχνουν, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα αναλάβει  ενδεχομένως, την μεσημεριανή ζώνη στον Alpha από την νέα season.

Στόχος των ιθυνόντων, είναι να πιάσουν τα ίδια ποσοστά με αυτά που σημειώνει η Ελένη Μενεγάκη τα τελευταία χρόνια (12-18%).

Το γνωστό μοντέλο, λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στην Espresso και αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες σε σχέση με το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Ηλιάνα, ήρθε η ώρα… Τι μας ετοιμάζεις;

Ναι, ήρθε. Σας ετοιμάζω κέφι, μπρίο, τσαχπινιά. Δεν ξέρω να σας πω τον τίτλο της εκπομπής μου ή αν θα είμαι στην πρωινή ή τη μεσημεριανή ζώνη. Είμαστε σε πρώιμο στάδιο και κάνουμε τις πρώτες συναντήσεις, για να βρούμε τα θέματα της εκπομπής, αλλά και τους συνεργάτες, με τους οποίους θα δουλέψουμε, ώστε να κολλήσουμε όλοι ωραία μαζί και να δώσουμε μια χαρούμενη παραγωγή. Η εκπομπή θα είναι ολοζώντανη, θα…. σπαρταράει, που λέμε…

Τελικά, το «GNTM» ήταν το εφαλτήριο για εσένα…

Ναι, το «GNTM» ήταν δώρο Θεού για μένα. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων στο Star, ευχαριστώ πολύ όλη την παραγωγή για την ευκαιρία που μου έδωσαν, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν είχα καμία σχέση με την τηλεόραση παρά μόνο με τη μόδα.

Πώς έγινε η πρόταση από τον Alpha;

Έγιναν πολλές προτάσεις, από τον Σκάι, το Mega, αλλά τελικά με κέρδισε ο Alpha. Είναι πολύ όμορφο για έναν νέο άνθρωπο να τον θέλουν τα κανάλια. Σημαντικά στελέχη στον χώρο που γνωρίζουν την αγορά είδαν ότι η τηλεόραση θέλει μια αλλαγή, νέα πρόσωπα για να επενδύσουν και είναι υπέροχο ότι είμαι μέρος αυτής της αλλαγής.

Είσαι έτοιμη για να ηγηθείς ενός ζωντανού προγράμματος; Μέχρι πρότινος ήσουν μέλος μιας κριτικής επιτροπής. Πολλοί θα πουν «να, η αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη», όταν θα σε δουν στη μεσημεριανή ζώνη.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία! Από τη στιγμή που αποφάσισε να φύγει από τον Alpha, η ζώνη θα έμενε κενή και το κανάλι κάτι έπρεπε να κάνει. Δεν σημαίνει ότι εγώ πήγα να πάρω τη δουλειά κάποιου άλλου. Η κυρία Μενεγάκη ήθελε να ξεκουραστεί. Η γυναίκα αυτή…

Πηγή:Youweeekly.gr

Related posts

“Εδώ” με την Ντορέττα Παπαδημητρίου – Δείτε το τρέιλερ της νέας εκπομπής!

supervisor

Στέλιος Λεγάκης: Οι κοιλιακοί του τραγουδιστή “τρελαίνουν” τις θαυμάστριες (ΦΩΤΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Λίτσα Πατέρα: “Δεν απαντώ σε αυτή την ερώτηση” – Παγωμάρα στο πλατό (ΒΙΝΤΕΟ)

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live