Gossipstory.gr
Lifestyle Media

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Pop Up: Η ανάρτησή της μετά την αυλαία της εκπομπής

“Κάθε βράδυ μετρούσα και μετράω τις ευλογίες μου και αυτές είστε εσείς”

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές, την Παρασκευή το μεσημέρι, παρουσιάζοντας την τελευταία εκπομπή του “Pop Up”. Λίγες ώρες αργότερα η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί στο Instagram, τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για όλα όσα αποκόμισε την φετινή χρονιά.

«Αληθινή αγάπη, αληθινή χαρά, αληθινή ευγνωμοσύνη, αληθινή ομάδα. Σε μια χρονιά δύσκολη για όλους είχα στο πλευρό μου εσάς. Να με κρατάτε από το χέρι, να με μαθαίνετε, να με προσέχετε, να με αγαπάτε. Μου έχετε μοιράσει απλόχερα την αγάπη σας. Και με τη σειρά μου με όποιο τρόπο μπορώ θα ανταποδίδω. Εύχομαι όπως περάσαμε αυτή τη χρονιά να περάσουμε κι άλλες πολλές μαζί».

«Γέλασα, αγχώθηκα, φοβήθηκα, έμαθα, πάλεψα, αγάπησα, πόνεσα, έκλαψα. Αλλά ήταν δάκρυα ελπίδας, δάκρυα χαράς. Κάθε βράδυ μετρούσα και μετράω τις ευλογίες μου και αυτές είστε εσείς. Με σεβασμό, ταπεινότητα, πίστη, υπομονή και επιμονή θα συνεχίσω. Θα συνεχίσω γιατί το οφείλω σε εσάς. Και ειδικά στα μικρά παιδάκια σας που μου στέλνουν γράμματα, μου μιλάνε για την ημέρα τους, για τα ζωάκια τους και για τα όνειρα τους»

«Θα είμαι δίπλα τους και δίπλα σας και θα αποδείξουμε μαζί ότι η αγάπη έχει τη μεγαλύτερη δύναμη. Τη δύναμη που μου δίνετε εσείς.

Σας αποχαιρετώ για το καλοκαίρι. Θα είμαστε μαζί ξανά τον Σεπτέμβριο, αλλιώς. Αλλά θα είμαστε μαζί».

 

Related posts

Βάνα Μπάρμπα: Η ανάρτηση στο διαδίκτυο μετά το θάνατο της αδερφής της

editor

Η τυχαία συνάντηση Κωστόπουλου – Στάη! – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Ελένη Μενεγάκη: Mε αεράτο φόρεμα «σκαρφάλωσε στο… Έβερεστ»

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live