Gossipstory.gr
Media

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: “Αν θεωρούμε ότι το Survivor είναι μια εθνική αποστολή τότε κάνουμε κάτι λάθος”

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν ομολογουμένως μία από τις παίκτριες που έκανε χαμό στο περσινό My Style Rocks. Ωστόσο η ιδιαίτερη αποχώρησή της από το παιχνίδι, έκανε πολλούς να πιστέψουν πως η ίδια δεν θα συνεργαζόταν ποτέ ξανά με τον ΣΚΑΙ.

Όμως, σε νέες δηλώσεις που παραχώρησε στην Μαίρη Αρώνη, αποκάλυψε πως θα έμπαινε ξανά στο My Style Rocks, στην περίπτωση που τα χρήματα ήταν περισσότερα.

Ποιο ήταν το σχόλιό της όμως για την είσοδο του Τριαντάφυλλου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος;

«Η υποδοχή του έμοιαζε με υποδοχή ηρώων, ούτε τους Ολυμπιονίκες μας που έρχονται από τα αθλήματα με τα μετάλλια δεν τους υποδεχόμαστε έτσι, οπότε όλο αυτό με προβλημάτισε και με λύπησε αρκετά. Δηλαδή αν αρχίσουμε και θεωρούμε ότι το Survivor είναι μια εθνική αποστολή τότε κάνουμε κάτι λάθος.

Του Τριαντάφυλλου του έστειλα ένα μήνυμα όταν γύρισε και του είπα καλωσήρθες να τα χαρείς αλλά δεν μου απάντησε»

 

Related posts

MasterChef Spoiler 23/3: Μία πρόωρη αποχώρηση θα “παγώσει” τους πάντες – Κύμα αντιρρήσεων (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Μελέτη για Θέλξη: Βλέπω μια δίμετρη θεά να έρχεται και λέω αν μιλήσει στον Θοδωρή θα γίνει χαμός (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

«ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ»: Ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχεται μία αγαπημένη παρέα που την ενώνει το θέατρο την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live