Gossipstory.gr
Media

Ελεονώρα Μελέτη: “Τίτλοι τέλους” για τα Μεσάνυχτα – “Εισβάλλει” στην πρωινή ζώνη!

Όλα δείχνουν πως η παρουσιάστρια θα ανταγωνιστεί για πρώτη φορά τους πρωταθλητές της πρωινής ζώνης, την ερχόμενη τηλεοπτική season.

Η Ελεονώρα Μελέτη θα αναλάβει, λοιπόν, την πρωινή ζώνη του Alpha, στο slot 10.00-13.00, αντιμετωπίζοντας την Φαίη Σκορδά, το ζεύγος Καραβάτου-Κατσούλη στο Star και την Κατερίνα Καινούριου.

Η εκπομπή που θα παρουσιάζει, σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιεύματα, θα είναι καθαρά ενημερωτική με γρήγορες εναλλαγές θεμάτων και αρκετά ενδιαφέρουσες ειδήσεις.

Το εκπληκτικό, βέβαια, είναι ότι το στήσιμο του εν λόγω προγράμματος θα αναλάβει ο παρουσιαστής της εκπομπής του Σαββατοκύριακου, Νίκος Μάνεσης.

Όσον αφορά τα “Μεσάνυχτα”, μπορεί για φέτος να έριξαν αυλαία, αλλά πιθανότατα θα επιστρέψουν για 3η χρονιά, με μία φορά την εβδομάδα.

 

 

 

 

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου πάνω στη συζήτηση τους, πρόσθεσε πως κάποιες πληροφορίες θέλουν τον Νίκο Μάνεση να αναλαμβάνει την επιμέλεια της εκπομπή

Related posts

Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Τραγούδησε Δημήτρη Μητροπάνο και …συγκλόνισε (ΒΙΝΤΕΟ)

editor

Κατερίνα Καραβάτου: Δάκρυσε στον “αέρα” της εκπομπής (BINTEO)

editor

Ελένη Ψυχούλη: “Με βρήκε η κρίση” (video)

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live