Gossipstory.gr
Ατζέντα

Εγκαίνια του Προξενείου του Μαυροβουνίου στη Θεσσαλονίκη παρουσία του Πρωθυπουργού του. Επίτιμος Πρόξενος ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος.

Τα ιστορικής σημασίας εγκαίνια έλαβαν χώρα στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Πρωθυπουργού του Μαυροβουνίου, Καθηγητή Δρ. Ζντράβκο Κριβοκάπιτς, ο οποίος μίλησε με θερμότατα λόγια για τον Επίτιμο Πρόξενο, Δρ. Βασίλη Αποστολόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και Πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε).

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε την ειδική σημασία και συμβολισμό που έχει το Προξενείο για την ενταξιακή προσπάθεια της χώρας του στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και την πολυεπίπεδη εμβάθυνση των σχέσεων με την Ελλάδα.

Ο εορτασμός των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε σε πολύ κλειστό κύκλο, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, παρουσία σύσσωμης της Θρησκευτικής, πολιτικής, αυτοδιοικητικής και επιχειρηματικής ηγεσίας της Βορείου Ελλάδας.

Ειδικότερα, τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άνθιμος, και την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Γεωργίας του Μαυροβουνίου, Αλεξάντερ Στιόβιτς, ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, η Άνα Βουκαντίνοβιτς, Πρέσβης του Μαυροβουνίου στην Ελλάδα, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη και πρόεδρος της ΠΕΔΚ Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο ιδρυτής του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Δρ. Γιώργος Αποστολόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Προξενικού Σώματος στην Ελλάδα κ. Χρήστος Βαρδίκος, εκπρόσωποι του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών και σημαίνοντες επιχειρηματίες της Βορείου Ελλάδος.

 

Περισσότερες φωτογραφίες της εκδήλωσης έχουν αναρτηθεί στο επίσημο site του Προξενείου του Μαυροβουνίου στη Θεσσαλονίκη.

 

Related posts

Νυφικό Πεντοζάλι El Convento del Arte

editor

Ελλάδα Γιορτή, Γεύσεις – Άνοιξη 2014: Γαστρο-πολιτιστικό χάπενινγκ

supervisor

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε και το “Παρασκήνιο” χορηγός στο KIDS street tennis, την αθλητική διοργάνωση τένις για παιδιά με την πρωταθλήτρια ΛΕΝΑ ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live